Gratis Computer Advice

64 bits registreringsdatabasen renere

En 64-bit registreringsdatabasen renere er simpelthen en registreringsdatabasen renere, der er i stand til rengøring af et 64-bit operativsystem.

Det var ikke alt for længe siden; 64-bit operativsystemer var meget sjældne. Normalt kun store kommercielle computere, ligesom servere for eksempel brugte dem. Nu er vi alle visning og i mange tilfælde, lagring videoer på vores computere, så vi har brug for 64-bit-systemer. Derfor har vi alle brug 64-bit registreringsdatabasen rengøringsmidler til at rense registre disse operativsystemer anvender. I denne artikel vil vi forklare hvorfor.

Tænk på en 32-bit operativsystem som en tæller, der vil tælle op til nummer 1 efterfulgt af 32 nuller. Hvad navnet er for dette nummer, jeg ikke kender. Også selvom det ikke er helt rigtigt, forestille sig dette nummer repræsenterer den mængde strøm, Windows registreringsdatabasen nødt til at støtte et operativsystem, der er 32 bit. Nu kan du prøve at visualisere nummer 1 efterfulgt af 64 nuller. Forestil dig dette repræsenterer magten en Windows-registreringsdatabasen bliver nødt til at køre en 64-bit Windows-operativsystem. Ved at gøre dette kan du nemt se forskellen mellem størrelsen af ​​disse to styresystemer.

Sammenligne appelsiner med appelsiner

Når du har en ide om forskellen mellem de to systemer, kan du se, at et program designet til 64 bit, uanset om det er en registreringsdatabasen renere eller en anden form for program vil ikke køre på et 32-bit system. Dette skyldes, at 32 bit bare ikke vil være nok til at rumme 64-bit program. I begyndelsen af ​​64-bit computere, kan du ikke køre et 32-bit program på dem, enten. Men nu er der en kompatibilitetstilstand, der normalt skiftes til automatisk, når du installerer en 32-bit program på en 64-bit computer. Stadig, det omvendte er ikke mulig.

64-bit computere

En yderligere komplikation er, du har brug for en 64-bit OS til at køre en 64-bit computer. Installation af en 32-bit operativsystem på en stor kraftig 64-bit pc-vil bare ikke arbejde. Også, som du sikkert allerede har gættet, kan du ikke installere en, der er 64-bit på en 32-bit computer.

Pointen i alt dette er, disse to typer af operativsystemets krav er meget anderledes. Så de typer af registre, de bruger er lige så forskellige fra hinanden. Derfor er forskellige registreringsdatabasen rengøringsmidler er nødvendige for at rense deres registre. Heldigvis alle de nyere 64-bit rengøringsassistenter jeg har set, er bagudkompatibel med 32-bit registre. Med andre ord, vil du se i "systemet kravet" i registreringsdatabasen renere, det kan installeres på en 32 eller 64-bit operativsystem.

Men ældre, bygget til 32 bit; kan som efter min mening er forældede, ikke bruges til at rense registreringsdatabasen for en 64-bit system. Tag hjerte, selvom de fleste af de nye registreringsdatabasen rengøringsassistenter, der udvikles i dag, er kompatible med 64-bit-systemer. Stadig desværre skal du sørge for dette faktum, når du er på udkig efter en renere at reparere problemer med en 64-bit register.

Du har lært en masse om registreringsdatabasen rengøringsassistenter, hvad de gør, og hvorfor bruge dem er nødvendig for at holde din computer kører ved topfart. Nu se, hvordan du får en gratis scanning med en Microsoft registreringsdatabasen renere, der fjerner også vira og spyware, opdateringer drivere og endda inkluderer en defragmentering program. Få en gratis scanning med Max Utilities. Også få mere inde oplysninger om, hvordan du kan forbedre din computers ydeevne ved hastighed op computer.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska