Gratis Computer Advies

64 bits register cleaner

Een 64-bit register cleaner is gewoon een register cleaner, dat in staat is om het schoonmaken van een 64-bits besturingssysteem.

Het was niet al te lang geleden, 64-bits besturingssystemen waren zeer zeldzaam. Meestal alleen grote commerciële computers, zoals servers voor bijvoorbeeld gebruikte ze. Nu, we zijn allemaal het bekijken en in veel gevallen, het opslaan van video's op onze computers, dus we moeten 64-bits systemen. Daarom moeten we allemaal 64-bit register cleaners aan de registers deze besturingssystemen in dienst te reinigen. In dit artikel zullen we uitleggen waarom.

Denk aan een 32-bits besturingssysteem als een teller die zal tellen tot het cijfer 1 gevolgd door 32 nullen. Wat de naam is voor dit nummer, weet ik niet. Ook al is het niet helemaal waar; voorstellen dat dit nummer vertegenwoordigen de hoeveelheid stroom die het Windows register moet een besturingssysteem dat is 32 bits ondersteunen. Nu, proberen om de nummer 1 gevolgd door 64 nullen visualiseren. Voorstellen dat dit vertegenwoordigt de macht van een Windows-register nodig hebt om een ​​64-bits Windows-besturingssysteem draaien. Door dit te doen kunt u eenvoudig zien het verschil tussen de omvang van deze twee besturingssystemen.

Sinaasappelen vergelijken met peren

Zodra je een idee hebt van het verschil tussen de twee systemen, kunt u zien dat een programma dat is ontworpen voor 64-bits, of het nu een register cleaner of een ander soort programma zal niet draaien op een 32-bits systeem. Dit komt omdat 32 bits zal gewoon niet genoeg zijn om de 64-bits programma tegemoet. In het begin van de 64-bits computers, kon je niet een 32-bits programma draaien op hen, hetzij. Maar nu, is er een compatibiliteitsmodus die meestal wordt overgeschakeld naar automatisch wanneer u een 32-bits programma installeren op een 64-bits computer. Toch, het omgekeerde is niet mogelijk.

64-bits computers

Een verdere complicatie is het feit dat je nodig hebt een 64-bit OS op een 64-bit computer draaien. Het installeren van een 32-bit OS op een grote krachtige 64-bit PC zal gewoon niet werken. Ook, zoals je waarschijnlijk al geraden, kun je niet installeren een die is 64-bit op een 32-bits computer.

Het punt van dit alles is, deze twee soorten eisen van het besturingssysteem zijn veel anders. Dus de typen registers ze gebruiken even verschillend van elkaar. Daarom zijn verschillende register cleaners die nodig is om hun registers schoon te maken. Gelukkig zijn alle van de nieuwere 64-bit schoonmakers die ik heb gezien zijn achterwaarts compatibel met 32-bit registers. Met andere woorden, ziet u in de "eis systeem" van de registry cleaner, dat het op een 32 of 64-bit besturingssysteem kan worden geïnstalleerd.

Echter, oudere, gebouwd voor 32 bit, kan die naar mijn mening zijn verouderd, niet worden gebruikt om het register van een 64-bits systeem te reinigen. Neem hart echter, de meeste van de nieuwe register cleaners die vandaag worden ontwikkeld zijn compatibel met 64-bits systemen. Toch helaas, moet u ervoor zorgen dat van dit feit als je op zoek bent naar een schonere om problemen met een 64-bits register te repareren.

Je hebt veel over register cleaners, wat ze doen en waarom het gebruik ervan noodzakelijk is om te houden van uw computer besturingssysteem op topsnelheid is geleerd. Zie nu hoe je een gratis scan met een Microsoft-register cleaner die ook elimineert virussen en spyware, updates drivers en bevat zelfs een defragmentatie programma te krijgen. Ontvang een gratis scan met Max Utilities. Ook krijg meer inside informatie over hoe u de prestaties van uw computer op snelheid van de computer te verbeteren.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska