Ilmaiset Computer Advice

64 bittiä rekisterin puhdistaja

64-bittinen rekisterin puhdistaja on yksinkertaisesti rekisterin puhdistaja, joka pystyy puhdistaa 64-bittinen käyttöjärjestelmä.

Se ei ollut liian kauan sitten, 64-bittisiä käyttöjärjestelmiä olivat hyvin harvinaisia. Yleensä vain suurten tietokoneet, kuten palvelimet esimerkiksi käyttänyt niitä. Nyt olemme kaikki katselu ja monissa tapauksissa, tallentamiseen videoita tietokoneita, joten meidän 64-bittisissä järjestelmissä. Siksi me kaikki tarvitsemme 64-bittinen rekisterin puhdistaja puhdistaa rekisterit näiden käyttöjärjestelmien työllistävät. Tässä artikkelissa kerromme, miksi.

Ajattele 32-bittinen käyttöjärjestelmä kuin laskuri, joka laskee jopa numero 1 jälkeen 32 nollaa. Mikä nimi on tämän numeron, en tiedä. Lisäksi, vaikka se ei ole täysin totta, kuvitella tämä määrä edustaa paljon valtaa Windowsin rekisterin on tuettava käyttöjärjestelmä, joka on 32 bittiä. Nyt, yritä visualisoida numero 1 jälkeen 64 nollaa. Kuvittele tämä edustaa valtaa Windowsin rekisterin tulee suorittaa 64-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä. Tekemällä tämän voit helposti nähdä kokoero näiden kahden OSs.

Vertaamalla appelsiineja appelsiinien

Kun sinulla on idea ero kahden järjestelmän, voit nähdä, että ohjelma on suunniteltu 64 bittiä, onko rekisterin puhdistaja tai jokin muu ohjelma ei toimi 32-bittisessä järjestelmässä. Tämä johtuu siitä, että 32 bittiä vain ei riitä mahtuu 64-bittinen ohjelma. Vuoden alussa 64-bittiset tietokoneet, et voi ajaa 32-bittinen ohjelma niihin joko. Kuitenkin nyt on yhteensopivuus tila, joka yleensä vaihtuu automaattisesti, kun asennat 32-bittisen ohjelman 64-bittisessä tietokoneessa. Edelleen, käänteinen ei ole mahdollista.

64-bittiset tietokoneet

Lisäongelma on se, tarvitset 64-bittinen käyttöjärjestelmä ajaa 64-bittisessä tietokoneessa. Asentaminen 32-bittinen käyttöjärjestelmä iso tehokas 64-bittinen PC vain ei toimi. Myös, kuten varmaan jo arvata, et voi asentaa joka on 64-bittinen 32-bittisessä tietokoneessa.

Kohta tämä kaikki on, näiden kahden käyttöjärjestelmän vaatimukset ovat hyvin erilaisia. Joten, eri rekisterien he käyttävät ovat yhtä erilaisia ​​toisistaan. Siksi eri rekisterin puhdistaja tarvitaan puhdistamaan rekisterit. Onneksi kaikki uudempi 64-bittinen siivoojat olen nähnyt ovat taaksepäin yhteensopivia 32-bittisen rekisterit. Toisin sanoen, näette "järjestelmän vaatimus" on rekisterin puhdistaja, että se voidaan asentaa 32 tai 64-bittinen käyttöjärjestelmä.

Kuitenkin vanhempi, rakennettu 32-bittinen, joka mielestäni on vanhentunut, ei voida käyttää puhdistaa rekisterin 64-bittinen järjestelmä. Rohkaistua vaikka suurin osa uuden rekisterin puhdistaja kehitetään tällä hetkellä ovat yhteensopivia 64-bittisissä järjestelmissä. Ikävä kyllä, sinun täytyy varmistaa tämän seikan, kun etsit puhdistaja korjata ongelmia 64-bittinen rekisterin.

Olet oppinut paljon rekisterin puhdistaja, mitä he tekevät ja miksi niiden käyttäminen on tarpeen pitää tietokoneen käyttöjärjestelmän huippunopeutta. Nyt näet, kuinka vapaa kartoittaa Microsoft rekisterin puhdistaja, joka myös poistaa viruksia ja vakoiluohjelmia, päivitykset ohjaimet ja sisältää jopa eheytys ohjelma. Hanki ilmainen kartoittaa Max Utilities. Myös saada enemmän sisällä tietoa siitä, miten parantaa tietokoneen suorituskykyä nopeuttaa tietokoneen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska