Gratis Computer Advice

64 bits register renere

En 64-bit registret renere er rett og slett et register renere som er i stand til å rense et 64-bit operativsystem.

Det var ikke så lenge siden, og 64-bits operativsystemer var svært sjeldne. Vanligvis bare store kommersielle datamaskiner, som servere for eksempel brukt dem. Nå er vi alle visning og i mange tilfeller, lagring videoer på datamaskinene våre, så vi trenger 64-bits systemer. Derfor trenger vi alle 64-bits register rengjøringsmidler for å rengjøre registre disse operativsystemene benytter. I denne artikkelen vil vi forklare hvorfor.

Tenk på en 32-bits operativsystem som en teller som teller opp til nummer 1 etterfulgt av 32 nuller. Hva navnet er for dette nummeret, vet jeg ikke. Også, men det er ikke helt sant, tenk dette tallet representerer hvor mye strøm Windows-registeret må støtte et operativsystem som er 32 bits. Nå kan du prøve å visualisere tallet 1 etterfulgt av 64 nuller. Tenk deg dette representerer kraften en Windows-registret må kjøre en 64-bits Windows-operativsystemet. Ved å gjøre dette kan du lett se forskjellen mellom størrelsen på disse to operativsystemer.

Sammenligne appelsiner til appelsiner

Når du har en idé om forskjellen mellom de to systemene, kan du se at et program utviklet for 64 bits, enten det er et register renset eller noen annen form for program vil ikke kjøre på et 32-bit system. Dette er fordi 32 bits bare ikke vil være nok til å romme 64-biters program. I begynnelsen av 64-bits datamaskiner, kan du ikke kjøre en 32-bit program på dem, heller. Men nå er det en kompatibilitetsmodus som vanligvis kobles til automatisk når du installerer et 32-bits program på en 64-bit datamaskin. Likevel er det motsatte ikke er mulig.

64-bits datamaskiner

En ytterligere komplikasjon er det faktum at du trenger en 64-bit OS for å kjøre en 64-bit datamaskin. Installere en 32-bit OS på en stor kraftig 64-bits PC vil bare ikke fungere. Også, som du sikkert allerede har gjettet, kan du ikke installere en som er 64-bit på en 32-biters datamaskin.

Poenget med alt dette er, og disse to typer operativsystemets kravene er mye annerledes. Så, hvilke typer registre de bruker er like forskjellige fra hverandre. Derfor er forskjellige registret rengjøringspersonell for å rense sine registre. Heldigvis er alle de nyere 64-bits rengjøringsmidler jeg har sett er bakoverkompatibel med 32-bits registre. Med andre ord, vil du se i "systemet kravet" av registret renere som det kan installeres på en 32 eller 64-bit operativsystem.

Men eldre, bygget for 32 bit, kan som etter min mening er utdatert, ikke brukes til å rense registeret av et 64-bit system. Ta hjertet skjønt, de fleste av de nye registret rengjøringsmidler som utvikles i dag er kompatible med 64-bits systemer. Likevel dessverre, må du sørge for dette faktum når du leter etter en renere å reparere problemer med en 64-bits register.

Du har lært mye om registret rengjøringsmidler, hva de gjør og hvorfor bruker dem er nødvendig for å holde maskinen opererer på toppfart. Nå kan du se hvordan du kan få en gratis skanning med Microsoft registret renere som også fjerner virus og spionprogrammer, oppdateringer drivere og selv inkluderer en defragmentering program. Få en gratis skanning med Max Utilities. Også får mer innsideinformasjon om hvordan du kan forbedre datamaskinens ytelse ved hastighet opp datamaskinen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska