Gratis Computer Råd

64 bits register renare

En 64-bitars registret renare är helt enkelt ett register renare som kan rensa ett 64-bitars operativsystem.

Det var inte alltför länge sedan, 64-bitars operativsystem var mycket sällsynt. Vanligtvis bara stora kommersiella datorer, såsom servrar till exempel använt dem. Nu är vi alla visning och i många fall, lagra video på våra datorer, så vi behöver 64-bitars system. Därför behöver vi alla 64-bitars registret städare för att rengöra register dessa operativsystem använder. I denna artikel kommer vi att förklara varför.

Tänk på en 32-bitars operativsystem som en räknare som räknar upp till siffran 1 följt av 32 nollor. Vad namnet är för detta nummer, jag vet inte. Dessutom, även om det är inte helt sant, föreställa detta nummer representerar hur mycket ström Windows-registret måste stödja ett operativsystem som är 32 bitar. Nu, försök att visualisera siffran 1 följt av 64 nollor. Föreställ dig detta representerar makten en Windows-registret kommer att behöva köra ett 64-bitars Windows-operativsystem. Genom att göra detta kan du lätt se skillnaden mellan storleken på dessa två operativsystem.

Jämföra apelsiner med apelsiner

När du har en uppfattning om skillnaden mellan de båda systemen, kan man se att ett program utformat för 64 bitar, oavsett om det är ett register renare eller någon annan typ av program kan inte köras på ett 32-bitars system. Detta beror på att 32 bitar bara inte kommer att vara tillräckligt för att rymma 64-bitars program. I början av 64-bitars datorer, kan du inte köra ett 32-bitars program på dem heller. Men nu finns det ett kompatibilitetsläge som oftast kopplas till automatiskt när du installerar en 32-bitars program på en 64-bitars dator. Ändå är det omvända inte är möjligt.

64-bitars datorer

En ytterligare komplikation är det faktum att du behöver en 64-bitars operativsystem för att köra en 64-bitars dator. Installera en 32-bitars operativsystem på en stor kraftfull 64-bitars dator kommer bara inte att fungera. Dessutom, som ni säkert redan har gissat, kan du inte installera en som är 64-bitars på en 32-bitars dator.

Poängen med allt detta är, dessa två typer av operativsystemets krav är mycket annorlunda. Så, vilka typer av register de använder är lika olika varandra. Därför är olika registret städare som behövs för att rensa sina register. Lyckligtvis alla de nyare 64-bitars städare jag har sett är bakåtkompatibel med 32-bitars register. Med andra ord kommer du att se i "systemet kravet" av registret renare att den kan installeras på en 32 eller 64-bitars operativsystem.

Men äldre, byggd för 32 bit, kan som i min mening är föråldrade, inte användas för att rengöra registret av ett 64-bitars system. Ta hjärta men de flesta av de nya registret städare som utvecklas idag är kompatibla med 64-bitars system. Fortfarande tyvärr måste du vara säker på detta när du söker efter en renare att reparera problem med ett 64-bitars register.

Du har lärt mig mycket om registret städare, vad de gör och varför använda dem är nödvändigt för att hålla din dator arbetar vid toppfart. Nu ser hur man får en gratis genomsökning med en Microsoft Registry Cleaner som också eliminerar virus och spionprogram, uppdaterar drivrutiner och även inkluderar en defragmentering program. Få en gratis genomsökning med Max Utilities. Också få mer inside information om hur du kan förbättra din dators prestanda med snabbare dator.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska