Ilmaiset Computer Advice

Paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto arvosteluja

Jos tietokoneessa on tartunta paljon vakoiluohjelmia ja et tiedä miten itse poistaa sen, koska muut spyware ratkaisuja siellä pettänyt sinut, sitten kun olet luultavasti ihmettelevät, mikä paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto on. Sinun pitäisi tietää, että lataat rekisterin puhdistaja tietokoneen on yksi parhaista, mitä voi tehdä. Joukossa monia rekisterin puhdistaja ohjelmisto tällä hetkellä saatavilla markkinoilla, joilla rekisterin skanneri on yksi luotettava vaihtoehto, että sinun täytyy harkita. Kun olet asentanut rekisterin puhdistaja ohjelmisto tietokoneeseen, se skannaa kaikki tiedostot tietokoneellesi ja puhdistaa kaikki saastuneet tiedostot vakoiluohjelmia.

Se on varmuuskopiointiominaisuus

Koska päätehtävä Registry Cleaner on tehdä tietokoneen päästä takaisin normaaliin tilaan, ohjelmiston suoraan korjaa virheelliset rekisteriavaimet, pikakuvakkeet, fontit, Käynnistä-valikon kohteet ja päällekkäisiä tiedostoja. Joskus kuitenkin, haluat ehkä palata takaisin joitakin muutoksia eikä poistaa tietyt rekisteriavaimet. Tältä osin ohjelmiston kyky tehdä varmuuskopio rekisteristä aikoo auttaa sinut ulos tästä. Näin kun tapahtuu merkittäviä muutoksia skannauksen aikana, voit palata takaisin aikaan ennen skannauksen alkoi.

Liitäntä

Käyttöliittymä paras rekisterin puhdistaja on käyttäjäystävällinen ja vaikka et ole koskaan käyttänyt tällaisia ​​ohjelmisto ennen, huomaatte, että se on helppo kääriä aivosi ympärille ja alkaa käyttää sitä oikein. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä varmistaa, että voit käyttää ohjelmistoa oikein ja saada tuloksia, että odotitte vaikka et ole koskaan käsitellyt tietokoneohjelmistojen ennen.

Käyttöliittymä rekisterin skanneri on erittäin käyttäjäystävällinen ja kun skannaus on suoritettu ja kaikki virheet ovat kiinteitä, voit tarkistaa, että tietokoneen suorituskykyä saa takaisin normaaliin tapaan, kun käytit sitä ensimmäisenä päivänä ostit sen.

Käyttäjän edut

Niille, jotka eivät voi tehdä heidän mieltään valitsemalla rekisterin siivous työkalu, heidän pitäisi tietää, että jos he eivät ole tyytyväisiä, he voivat saada rahansa takaisin, sillä useimmat ohjelmat tulevat kuusikymmentä päivän rahat takaisin-takuu.

Kun olet ladannut rekisterin puhdistaja ohjelmisto, en yksinkertaisesti kokeiltu ohjelmisto ja se tehtiin havaita useita tarpeeton merkinnät ohjelmia olin asentanut ennen, mutta on poistanut vuodesta. Mahdollisuudet ovat löydät paljon virheitä korjata tietokoneen järjestelmän. Kun ohjelmisto on vahvistettu, kaikki virheet, sinua vaikuttunut siitä, miten tämä ohjelma voi parantaa tietokoneen suorituskykyä. Voit mitata kasvu tietokoneen suorituskykyä, voit tarkistaa suorittimen käyttö useita ohjelmia ennen käynnissä ohjelmistot ja verrata sitä suorittimen käyttö, kun ohjelmisto on valmis sen toimintoja. Olen henkilökohtaisesti huomannut huomattavaa vähennystä minun suorittimen käyttö, kun minun rekisterin puhdistaja scan.

Tekninen tuki

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos joskus tarvitset apua, voit vain saada yhteyttä tekniseen tukeen ja pyytää apua. Hyvä valmistaja takaa, että kaikki kysymykset ja ongelmat ratkeavat nopeasti ja tehokkaasti.

Haluatko selvittää, mikä on paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto? Hanki ilmainen PC kartoittaa Max Utilities ja puhdistaa tietokoneen 2 minuuttia!



Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska