Gratis Computer Råd

Best Registry Cleaner programvara recensioner

Om din dator har smittats med en massa spyware och du inte vet hur man faktiskt tar bort det eftersom andra spyware lösningar där ute har missat dig, så när du är förmodligen undrar vilka de bästa registret renare programvara är. Du ska veta att hämta ett register renare för din dator är en av de bästa sakerna du kan göra. Bland de många registret renare programvara för närvarande finns på marknaden, med ett register scanner är ett tillförlitligt alternativ som du har att överväga. När du installerat en registret renare programvara på din dator, kommer det att skanna alla filer i datorn och rensa alla infekterade filer från spionprogram.

Den har en back-up funktion

Eftersom den viktigaste funktionen av ett register renare är att göra din dator komma tillbaka till sitt normala tillstånd, programvaran direkt fixar eventuella ogiltiga registernycklar, genvägar, teckensnitt, börja menyalternativ och kopiera filer. Ibland dock, kanske du vill gå tillbaka en del förändringar och inte ta bort vissa registernycklar. I detta avseende är programvarans möjlighet att göra en säkerhetskopia av registret kommer att hjälpa dig med detta. På detta sätt, när väsentliga förändringar sker under genomsökningen, kan du återgå till tiden innan skanningen påbörjades.

Gränssnitt

Gränssnittet av de bästa registret renare bör vara användarvänlig och även om du aldrig har använt en sådan programvara innan, kommer du att se att det är lätt att svepa din hjärna runt den och börja använda den på rätt sätt. Det användarvänliga gränssnittet gör att du kan använda programvaran korrekt och få de resultat som du förväntat även om du aldrig har behandlat programvara innan.

Gränssnittet för register scanner är mycket användarvänlig och när skanningen är klar och alla fel är åtgärdade, kan du kontrollera att datorns prestanda blir tillbaka till det normala precis som när du använt den första dagen du köpte den.

Användarrecensioner Fördelar

För dem som inte kan bestämma sig för att välja ett register rengöring verktyg, bör de vet att om de inte är nöjda med det, kommer de att kunna få sina pengar tillbaka, eftersom de flesta program kommer med en sextio-dagars pengarna tillbaka garanti.

Efter nedladdning av registret renare programvara, försökte jag bara ut programvaran och det gjordes upptäcka flera överflödiga poster av program jag hade installerat innan men har avinstallerat sedan. Chansen är stor att du hittar massor av fel att fixa på din dator. När programvaran har fixat alla fel, kommer du att bli imponerad av hur denna programvara kan förbättra datorns prestanda. För att mäta ökningen av datorns prestanda, kan du kontrollera processoranvändning av flera program innan du kör programmet och sedan jämföra det med CPU-användning när programmet har slutfört sina uppgifter. Jag märkte själv en betydande minskning på min CPU-användning efter mitt register renare scan.

Teknisk support

Sist men inte minst, om du någonsin behöver hjälp, kan du bara få kontakt med teknisk support och be om hjälp. En bra tillverkare kommer att garantera att alla frågor och problem kommer att lösas snabbt och effektivt.

Vill du ta reda på vilken är den bästa registret renare programvara? Få en gratis dator skanna med Max Utilities och rensa din dator på 2 minuter!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska