Gratis Computer Advies

Wat te doen als een computer crasht

De meeste computergebruikers hebben ervaren dit probleem tijdens de levensduur van hun machine. Je zou kunnen spelen of wat werk. plotseling uw machine bevriest en niets beweegt, ongeacht wat je doet.

Je hebt waarschijnlijk in deze fase zal ook ervaren wat bekend staat als het blauwe scherm van dood of BSOD. Met andere woorden, is uw PC of laptop crashte.

Op zijn zachtst gezegd, ze zijn gewoon frustrerend en kost u tijd en geld wanneer belangrijke deadlines niet worden gehaald.

De belangrijke vraag is om te begrijpen waarom uw computer vastloopt. Het antwoord van het systeem crasht, zal pont in de meeste gevallen om een ​​corrupte register of een virus wordt gedownload zonder medeweten van de gebruiker.

Helaas, vandaag met de leeftijd van het internet, computers en tablets, de dreiging van hackers en virussen is zo wijdverspreid.

In de zaak van een corrupte register, is dit veel voorkomend probleem en het gebeurt omdat over een tijd, we toevoegen en verwijderen van nieuwe toepassingen. Helaas is dit niet goed gedaan.

Dit bouwt resulteert in bestanden en gegevens worden beschadigd. De crash optreedt geworden uw computersysteem probeert om de gegevens op de machine te beschermen.

Een andere reden voor de problemen, is dat uw harde schijf runs kan uit het geheugen. Alle systemen moeten een percentage van het geheugen te draaien op hun best, maar zoals games en applicaties steeds complexer worden, nemen ze ook meer ruimte in beslag.

Dus wanneer u probeert om meerdere applicaties te draaien, kan crashes optreden als gevolg van de reden al uitgelegd.

Hardware en software kan ook problemen veroorzaken als gevolg van incompatibiliteit. Dit kan gebeuren wanneer upgrades worden geïnstalleerd. Driver problemen kunnen ook toevoegen aan deze specifieke problemen.

Ik moet erop wijzen dat als u van plan de problemen zelf op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u weet wat u doet. U kunt de problemen verergeren serieus als je het verkeerd. Je kon op het einde krijgen van uw harde schijf gewist en het verliezen van vitale en belangrijke data.

De meeste van de problemen in verband met een computer crash kan gesorteerd worden door de uitvoering van het gebruik van een register cleaner kwaliteit, op een regelmatige basis. Degene die wij aanbevelen is Max Utilities en er is een link hieronder waar je jezelf kunt gebruik maken van een gratis scan.

De software is eenvoudig te gebruiken en je hoeft niet op een computer expert te zijn om het te gebruiken worden. Ik raad het aan omdat het heeft gewerkt voor mij.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska