Ilmaiset Computer Advice

Mitä tehdä, kun tietokone kaatuu

Useimmat tietokoneen käyttäjät ovat kokeneet tämän ongelman elämään koneen. Saatat olla pelejä tai tehdä töitä. yhtäkkiä kone jäätyy ja mikään liikkuu ei väliä mitä teet.

Olet luultavasti tässä vaiheessa myös kokea, mitä kutsutaan Blue Screen of Death tai BSOD. Toisin sanoen, tietokoneeseen tai kannettavaan on kaatunut.

Lievästi sanottuna, ne ovat vain turhauttavaa ja maksaa sinulle aikaa ja rahaa, kun tärkeät määräajat eivät täyty.

Tärkeä kysymys on ymmärtää, miksi tietokone kaatuu. Vastaus järjestelmä kaatuu, tulee pont useimmissa tapauksissa korruptoitunut rekisteri tai virus ladataan ilman käyttäjän tietämättä.

Valitettavasti tänään Internetin aikakaudella, tietokoneet ja tabletit, uhka hakkereita ja viruksia on niin laajalle levinnyt.

Kun kysymys lahjoa arkisto, tämä on hyvin yleinen ongelma, ja se tapahtuu, koska yli ajan, me lisätä ja poistaa uusia sovelluksia. Valitettavasti tätä ei tehdä kunnolla.

Tämä kerääntyy tuloksena tiedostoja ja tietoja tulossa vioittunut. Onnettomuustilanteessa tullut tietokoneesi yrittää suojella tietoja koneen.

Toinen syy ongelmiin on se, että kiintolevyn ajoja voi pois muistista. Kaikki järjestelmät tarvitsevat prosenttiosuus muistia parhaimmillaan, mutta kuten pelejä ja sovelluksia monimutkaistuessa, he myös vievät enemmän tilaa.

Siksi, kun yrität käyttää useita sovelluksia, kaatuu voi ilmetä, koska syy on jo selitetty.

Laitteiston ja ohjelmiston voi myös aiheuttaa ongelmia, koska yhteensopimattomuus. Tämä voi tapahtua, kun päivitykset on asennettu. Kuljettajan ongelmat voivat myös lisätä kyseisistä ongelmista.

Minun on todettava, että jos aiot korjata ongelmat itse, varmista, että tiedät mitä olet tekemässä. Voit yhdiste ongelmat vakavasti, jos saat sen väärin. Voisit lopulta saada kiintolevyn pyyhkiä ja menettää tärkeitä ja tärkeitä tietoja.

Useimmat niistä ongelmista, jotka liittyvät tietokone kaatuu voi järjestellä täytäntöön käyttämällä laatu rekisterin puhdistaja, säännöllisesti. Joka suosittelemme on Max Utilities ja siellä on alla oleva linkki, jossa voit käyttää itse vapaasti kartoittaa.

Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja sinun ei tarvitse tulla tietokone asiantuntija käyttää sitä. Suosittelen sitä, koska se on toiminut minulle.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska