Gratis Computer Advice

Hva gjør du når en PC-krasj

De fleste PC-brukere har opplevd dette problemet i løpet av levetiden sin maskin. Du kan spille spill eller gjøre noe arbeid. plutselig maskinen din fryser og ingenting beveger seg uansett hva du gjør.

Du sannsynligvis på dette stadiet vil også oppleve det som er kjent som den blå skjermen av død eller BSOD. Med andre ord, har en PC eller laptop krasjet.

For å si det mildt, de er bare frustrerende, og vil koste deg tid og penger når viktige tidsfrister ikke blir oppfylt.

Det viktige spørsmålet er å forstå hvorfor datamaskinen krasjer. Svaret for systemet krasjer, vil pont i de fleste tilfeller til en korrupt register eller et virus lastes ned uten brukerens viten.

Dessverre, i dag med en alder av internett, datamaskiner og nettbrett, er trusselen om hackere og virus så utbredt.

I løpet av en korrupt register, er dette svært vanlig problem, og det skjer fordi over en tid, legger vi ut nye applikasjoner. Dessverre er dette ikke blir gjort riktig.

Dette bygger opp resulterer i filer og data blir ødelagt. Ulykken skjer blir datasystemet prøver å beskytte dataene på maskinen.

En annen årsak til problemene, er at harddisken går kan ut av minnet. Alle systemer trenger en prosentandel av minne til å kjøre på sitt beste, men som spill og programmer blir mer komplekse, de også ta opp mer plass.

Derfor når du prøver å kjøre flere programmer, kan krasjer oppstå på grunn av grunnen allerede forklart.

Maskinvare og programvare kan også skape problemer på grunn av inkompatibilitet. Dette kan skje når oppgraderinger er installert. Driver problemer kan også legge til disse spesielle problemer.

Jeg må påpeke at hvis du har tenkt å fikse problemene selv, sørg for at du vet hva du gjør. Du kan sammensatte problemene på alvor hvis du får det galt. Du kunne til slutt å få harddisken tørkes og mister vitale og viktige data.

De fleste av problemene forbundet med en datamaskin krasj kan sorteres ved å implementere bruk av en kvalitet register renere, på en jevnlig basis. Den som vi anbefaler er Max Utilities og det er en link under der du kan benytte deg av en gratis skanning.

Programvaren er enkel å bruke, og du trenger ikke å bli en dataekspert for å bruke den. Jeg anbefaler det fordi det har fungert for meg.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska