Gratis Computer Råd

Vad göra när en dator kraschar

De flesta datoranvändare har upplevt detta problem under livet av sin maskin. Du kan spela spel eller göra något arbete. plötsligt din maskin fryser och ingenting rör sig oavsett vad du gör.

Du förmodligen i detta skede kommer också att uppleva det som kallas den blå skärm av döden eller BSOD. Med andra ord, har din dator eller laptop kraschade.

För att uttrycka det milt, de är bara frustrerande och kommer att kosta dig tid och pengar när viktiga deadlines inte uppfylls.

Den viktiga frågan är att förstå varför datorn kraschar. Svaret för systemet kraschar, kommer pont i de flesta fall till ett korrupt register eller ett virus laddas ner utan användarens vetskap.

Tyvärr, idag med en ålder av Internet, datorer och surfplattor, är hotet om hackare och virus så utbredd.

I fråga om ett korrupt register, är detta mycket vanligt problem och det händer att under en tid, vi lägger till och tar bort nya tillämpningar. Tyvärr detta inte görs på rätt sätt.

Detta bygger upp resulterar i filer och data blir korrupt. Kraschen inträffar blir din dator försöker att skydda data på maskinen.

En annan orsak till problemen är att hårddisken körningar kan ur minnet. Alla system behöver en procentandel av minne för att köra på sitt bästa, men som spel och program blir allt mer komplexa, de också ta upp mer utrymme.

Därför när du försöker köra flera program, kan kraschar uppstå på grund av den anledningen redan förklarats.

Maskinvara och programvara kan också skapa problem på grund av inkompatibilitet. Detta kan hända när uppgraderingar är installerade. Driver problem kan också lägga till dessa problem.

Jag måste påpeka att om du tänker åtgärda problemen själv, vänligen se till att du vet vad du gör. Du kan förvärra problemen på allvar om man gör fel. Du kan i slutändan få din hårddisk torkas och förlora vitala och viktiga uppgifter.

De flesta av de problem som är förknippade med en datorkrasch kan sorteras genom att genomföra användningen av en kvalitet registret renare, på regelbunden basis. Det som vi rekommenderar är Max Utilities och det finns en länk nedan där du kan använda dig av en gratis genomsökning.

Programvaran är enkel att använda och du behöver inte bli en expert på datorer för att använda den. Jag rekommenderar det eftersom det har fungerat för mig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska