Gratis Computer Advice

Er din computer eller bærbare computer ødelagt - 3 top advarselsskilte

I løbet af din pc eller laptop, vil du opleve forskellige fælles problemer, såsom et fald i udførelsen af ​​din maskine, plus ekstra DLL fejl og den frygtede blå skærm af dødsfald. I ekstreme tilfælde dit operativsystem vil gå ned.

Du bør aldrig forvente, at din computer til at køre optimalt, ligesom lige når du har købt det.

Ligesom enhver maskine du nødt til at tage sig af det og udføre regelmæssig vedligeholdelse.

Vi kommer til at fremhæve i denne artikel de øverste tre advarselstegn angiver, at din computer registreringsdatabasen er beskadiget. Det anbefales at udføre trin for at få de faste problem.

Den første fælles problem, som allerede er blevet nævnt, vil blive din maskine langsommere. Dette sker, fordi over tid, vi tilføje og fjerne applikationer og programmer.

Men nogle gange er de programmer, der ikke er fjernet helt, og dette kan resultere i konflikter med eksisterende data. Korrupte filer kan derefter resultere.

Faldet i maskinens ydeevne generelt det første tegn på problemer med registreringsdatabasen. Et andet tegn er at få fejlmeddelelser, som er meget tilfældigt. De mest almindelige typer af disse fejl er browserfejl plus h System32 DLL og kernel 32 fejl.

Du kan også se, at hjemmesiden er blevet ændret til noget, som du aldrig har set før.

Skulle dette ske, er vores bedste råd er at køre en kvalitet registreringsdatabasen renere som Max Utilities. Dette vil tillade dig at køre en gratis scanning af dit system, som skulle fremhæve de problemer for dig.

Scanningen skal finde de registreringsdatabasen problemer og når systemet er blevet renset for dem, skal computeren køre fint igen.

Den sidste fælles problem, at computerbrugere mødes er uønskede pop-ups. Dette er normalt et tegn på, at malware eller spyware er blevet downloadet til din pc.

I almindelighed er det gjort ubevidst. Den software forklæder sig som en legitim produkt, og vi derefter downloade den, tænker det er okay. Venligst ikke ignorere disse pop-ups som softwaren kan overvåge din aktivitet og stjæle personlige og private detaljer såsom finansielle oplysninger.

Du har brug for at få denne ondsindet software ud af din maskine så hurtigt som muligt. Hvis du gå videre og købe en god registreringsdatabasen renere, anbefaler vi, at du bruger det regelmæssigt.

De kvalitet dem vil tillade dig at oprette en rengøring tidsplan på en regelmæssig basis. Også de gode såsom Max Utilities kræver ikke at du skal være en computer ekspert. Jeg fandt den software, nem at bruge og implementere.

At reparere computerproblemer og fremskynde PC, kan du bruge Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska