Gratis Computer Advies

Is uw computer of laptop beschadigd - 3 top waarschuwingssignalen

Tijdens de levensduur van uw PC of laptop, ervaart u verschillende gemeenschappelijke problemen, zoals een afname van de prestaties van uw machine, plus extra DLL fouten en het gevreesde blauwe scherm des doods. In extreme gevallen zal uw besturingssysteem crasht.

Je moet nooit verwachten dat uw computer te draaien op maximale prestaties, zoals net toen je hem kocht.

Net als elke machine moet je zorgen voor het en voeren regelmatig onderhoud.

We gaan in dit artikel de top drie waarschuwingssignalen te geven dat uw computer register is beschadigd te markeren. Het wordt aanbevolen uit te voeren stappen om het probleem is verholpen.

Het eerste gemeenschappelijk probleem dat al is genoemd, wordt uw machine vertragen. Dit gebeurt omdat in de tijd, we toevoegen en verwijderen van applicaties en programma's.

Maar soms het programma niet volledig verwijderd en dit kan leiden tot conflicten met bestaande gegevens. Corrupte bestanden kunnen dan het gevolg zijn.

De afname van de prestaties van uw machine is meestal het eerste teken van problemen met het register. Een ander teken is het krijgen van foutmeldingen die zeer willekeurig. De meest voorkomende vormen van deze fouten zijn browser fouten plus h System32, DLL en kernel 32 fouten.

U kunt ook merken dat de homepage is veranderd in iets wat je nog nooit eerder hebt gezien.

Mocht dit gebeuren, onze beste advies is om een ​​register cleaner kwaliteit zoals Max Utilities draaien. Dit zal u toelaten om een ​​gratis scan van uw systeem dat de problemen voor u moet markeren draaien.

De scan moet het register problemen vinden en zodra het systeem is schoongemaakt van hen, uw computer moet worden prima zodra meer lopen.

Het laatste gemeenschappelijk probleem dat computergebruikers ontmoeten is ongewenste pop-ups. Dit is meestal een teken dat malware of spyware heeft tot op uw pc zijn gedownload.

In het algemeen het is onbewust gedaan. De software vermomt zich als een legitiem product en vervolgens downloaden we het, denken dat het goed is. Gelieve niet te negeren deze pop-ups als de software kan uw activiteit monitoren en stelen persoonlijke en prive-gegevens, zoals financiële informatie.

U moet deze kwaadaardige software te halen uit uw machine zo snel mogelijk. Als je ga door en koop een goede register cleaner, raden wij u aan het regelmatig gebruiken.

De kwaliteit die u zal toestaan ​​om het opzetten van een schoonmaak schema op een regelmatige basis. Ook de goeden zoals Max Utilities niet eisen dat u een computer expert te zijn. Ik vond de software makkelijk te gebruiken en te implementeren.

Om problemen met de computer te repareren en te versnellen PC, gebruik dan Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska