Ilmaiset Computer Advice

Onko tietokoneen tai kannettavan tietokoneen vioittunut - 3 top varoitusmerkit

Elinaikana tietokoneen tai kannettavan tietokoneen, koet erilaisia ​​yhteisiä ongelmia, kuten lasku moottorin suorituskykyä, sekä lisäksi DLL virheet ja pelätty Blue Screen of Death. Äärimmäisissä tapauksissa käyttöjärjestelmä kaatuu.

Sinun ei koskaan tulisi odottaa tietokoneesi toimimaan huippukunnossa, kuten juuri kun olet ostanut sen.

Kuten kaikki koneen täytyy huolehtia siitä ja suorittaa säännöllistä huoltoa.

Aiomme korostaa tässä artikkelissa kärkikolmikkoon varoitusmerkkejä osoittaa, että tietokoneen rekisterin on vioittunut. On suositeltavaa suorittaa askeleen päästä ongelma korjattu.

Ensimmäinen yleinen ongelma, joka on jo mainittu, on koneen hidastumassa. Tämä tapahtuu, koska ajan myötä, me lisätä ja poistaa sovelluksia ja ohjelmia.

Kuitenkin joskus ohjelmia ei poisteta kokonaan, ja tämä voi aiheuttaa ristiriitoja nykyisten tietojen. Korruptoituneet tiedostot voivat sitten johtaa.

Väheneminen koneen suorituskyky on yleensä ensimmäinen merkki ongelmia rekisterin. Toinen merkki on saada virheilmoituksia, jotka ovat hyvin satunnaisia. Yleisimmät virheet ovat selain virheitä plus h System32 DLL ja ytimen 32 virheitä.

Saatat myös huomata, että aloitussivu on muutettu mitä et ole koskaan ennen nähnyt.

Jos näin tapahtuu, meidän paras neuvo on ajaa laadun arkisto siivooja kuten Max Utilities. Näin voit ajaa ilmaiseksi skannauksen järjestelmän joissa olisi korostettava ongelmia sinulle.

Scan pitäisi löytää rekisterin ongelmia ja kun järjestelmä on puhdistettu niistä, tietokoneen pitäisi olla käynnissä sakkoa kerran.

Viimeinen yhteinen ongelma, että tietokoneen käyttäjät täyttävät on ei-toivottuja ponnahdusikkunoita. Tämä on yleensä merkki siitä, että haittaohjelmia tai vakoiluohjelmia on ladattu tykö tietokoneeseen.

Yleensä se on tehty tietämättään. Ohjelmisto kätkee itsensä laillinen tuote ja me sitten ladata sen, ajattelu se on okei. Älä sivuuttaa nämä ponnahdusikkunoiden koska ohjelmisto voi seurata toimintaa ja varastaa henkilökohtaisia ​​ja yksityisiä tietoja, kuten taloudelliset tiedot.

Sinun täytyy saada haittaohjelmaa pois koneen mahdollisimman pian. Jos menet eteenpäin ja ostaa hyvä arkisto siivooja, suosittelemme, että käytät sitä säännöllisesti.

Laatua olevia avulla voit perustaa siivousohjelmaa säännöllisesti. Myös hyviä, kuten Max Utilities eivät vaadi voit olla tietokone asiantuntija. Löysin ohjelmisto on helppo käyttää ja toteuttaa.

Korjata tietokone ongelmia ja nopeuttaa tietokoneen, käytä Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska