Gratis Computer Advice

Er datamaskinen eller laptop ødelagt - 3 øverste varselsignaler

Løpet av levetiden til din PC eller bærbar PC, vil du oppleve ulike vanlige problemer, for eksempel en nedgang i ytelsen til maskinen din, pluss ekstra DLL feilene og den fryktede Blue Screen of Death. I ekstreme tilfeller operativsystemet vil krasje.

Du bør aldri forvente at datamaskinen kjører på topp ytelse, akkurat som da du kjøpte den.

Liker noen maskin, må du ta vare på den og utføre jevnlig vedlikehold.

Vi kommer til å markere i denne artikkelen de tre øverste varselsignaler som indikerer at datamaskinen registret er skadet. Det anbefales å gjennomføre tiltak for å få problemet løst.

Den første felles problem som allerede er nevnt, vil bli din maskin bremse ned. Dette skjer fordi over tid, legger vi til og fjerne programmer og programmer.

Men noen ganger programmene ikke blir fjernet helt, og dette kan resultere i konflikter med eksisterende data. Korrupte filer kan da føre.

Nedgangen i maskinens ytelse er vanligvis det første tegn på problemer med registeret. Et annet tegn er å få feilmeldinger som er svært tilfeldig. De vanligste typer av disse feilene er nettleserens feil pluss h System32, DLL og kernel 32 feil.

Du kan også legge merke til at hjemmesiden har blitt endret til noe som du aldri har sett før.

Skulle dette skje, er vårt beste råd til å kjøre en kvalitet registret renere som Max Utilities. Dette vil tillate deg å kjøre en gratis skanning av systemet som skal markere problemer for deg.

Skanningen bør finne registret problemer og når systemet er renset av dem, bør datamaskinen å kjøre bra igjen.

Den siste felles problem at databrukere møter er uønskede pop-ups. Dette er vanligvis et tegn på at malware eller spyware har blitt lastet ned til din PC.

Generelt det er gjort ubevisst. Programvaren forkler seg som et legitimt produkt, og vi deretter laste det ned, tenker det er greit. Vennligst ikke ignorere disse pop ups som programvaren kan overvåke aktiviteten din og stjele personlige og private detaljer som finansiell informasjon.

Du trenger å få dette skadelig programvare ut av maskinen din så snart som mulig. Hvis du går videre og kjøpe en god registret renere, anbefaler vi at du bruker det regelmessig.

Kvaliteten ones vil tillate deg å sette opp en rengjøring tidsplan på en jevnlig basis. Også de gode som Max Utilities ikke krever at du er en dataekspert. Jeg fant programvaren enkel å bruke og implementere.

Å reparere datamaskinen problemer og raskere PC, kan du bruke Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska