Gratis Computer Råd

Är din dator eller laptop skadad - 3 bästa varningssignaler

Under den tid din PC eller laptop, kommer du att uppleva olika gemensamma problem, såsom en minskning av resultatet för din maskin, plus ytterligare fel DLL och den fruktade blå skärm av döden. I extrema fall operativsystemet kommer att krascha.

Du ska aldrig förvänta datorn fungerar på bästa prestanda, precis som när du köpte den.

Liksom varje maskin måste du ta hand om det och utföra regelbundet underhåll.

Vi kommer att lyfta fram i den här artikeln de bästa tre varningssignaler som tyder på att din dator registret är skadat. Det rekommenderas att utföra åtgärder för att få problemet löst.

Den första gemensamma problem som redan har nämnts, kommer din maskin att sakta ner. Detta händer eftersom tiden, vi lägger till och tar bort applikationer och program.

Men ibland de program inte tas bort helt, och detta kan leda till konflikter med befintliga data. Korrupta filer kan då resultera.

Minskningen i maskinens prestanda är vanligtvis det första tecknet på problem med registret. Ett annat tecken är att få felmeddelanden som är mycket slumpmässig. De vanligaste typerna av dessa fel är webbläsaren fel plus h System32, DLL och kernel 32 fel.

Du kan också märka att hemsidan har ändrats till något som du aldrig har sett förut.

Skulle detta hända, är vårt bästa råd att köra en kvalitet registret renare såsom Max Utilities. Detta gör att du kan köra en gratis genomsökning av ditt system, som ska belysa de problem för dig.

Skanningen ska hitta registret problem och när systemet har rengjorts av dem, måste datorn vara igång bra igen.

Den sista vanligt problem som datoranvändare möter är oönskade popup-fönster. Detta är vanligtvis ett tecken på att skadlig kod eller spionprogram har laddats ner åt till datorn.

I allmänhet är det gjort omedvetet. Programvaran döljer sig som en legitim produkt och vi sedan hämta det, tänker att det är okej. Vänligen inte ignorera dessa pop ups som programvaran kan övervaka din aktivitet och stjäla personlig och privat information såsom finansiell information.

Du måste få denna skadliga program från din maskin så fort som möjligt. Om du går vidare och köpa ett bra register renare, rekommenderar vi att du använder den regelbundet.

De kvalitetskrav som gör att du kan ställa in en rengöring schema på en regelbunden basis. Även de som är bra såsom Max Utilities kräver inte att du ska vara expert på datorer. Jag hittade programmet lätt att använda och implementera.

Att reparera datorproblem och snabba upp datorn, använd MaxUtilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska