Gratis Computer Advice

Hvordan at reparere systemet registreringsdatabasen problemer

Først erkendelse realiteterne

Det er ligegyldigt, hvilken type computer eller det operativsystem, der er installeret. Til sidst vil du begynde at se tegn på et system registreringsdatabasen dysfunktion.

Du ved ting som Din computer kører betydeligt langsommere, du skriver i en bestemt URL-adresse og ender et andet sted, tilfældige fejlmeddelelser, computerens tastatur funktioner forkert, din computer mus synes at gå skuddermudder, cd -rom Skuffe åbne og lukke af sig selv og et væld af en endeløs strøm af ting væsentligt ud over det sædvanlige. Uden en lang spærreild af ekspertudtalelser, lad os bare blive enige disse ting er en forholdsvis realistisk indikation af, at edb-vedligeholdelse er en nødvendighed.

Luge ud Udtalelser

Du kan gøre en søgning på internettet og ender på fora, ekspert sites, produktsider og computer service sites. Der er millioner af valg fra alle retninger. Jeg er af den opfattelse, du kan sætte 500 mennesker i en storm og tage en opinionsundersøgelse kun for at opdage, når alt er sagt og gjort, vil du have troende der proklamerer vinden blæser i hver retning. Så hvis du ikke var forvirret inden du forsøgte at løse problemet, hvad gør du nu til at komme op med en holdbar løsning på din computer dårligdomme?

Først og fremmest, hvorfor problemerne?

Nå, har du ikke købe din computer til at være en bogstøtte ; har du kommer til at bruge det! Når du gør søgninger på internettet, vil du samle virus, orme, trojanere, spyware, adware, cookies og whatnot. Når du køber software som firewalls, registreringsdatabasen rengøringsassistenter, PC tweekers, spil, musik eller film downloads og en 100 andre ting, du kommer til at installere dem og fjerne nogle af dem så godt. Ved at gøre disse ting, er din computer registreringsdatabasen med tiden vil udvikle situationer. Over tid din computer udvikler en korrupt indskrive fordi stykker af programmer er efterladt, installationsfilerne ikke længere bliver brugt, afinstallere filer forbliver, brugerindstillinger ændre eller tilføjes, gamle skrifter og filer findes i overflod, tingene ender på forkerte steder, og meget mere.

Din første Beredskab Action Bør Selvhjælp

Du tog sig tid til at lære dit operativsystem, e-mail -konto, og hvordan at gøre alle former for de store ting en computer er designet til at gøre. Nu, før du køber noget software løsninger til at løse nogle af de situationer, som vi tidligere har diskuteret, og der er behov for værktøjer og løsninger, lad mig fortælle dig nogle ting, du kan gøre alt på egen hånd for at holde computeren registreringsdatabasen optimeres.

First Selvhjælp Operation

1.. Først og fremmest, når du surfer på internettet computerens disk kommer til at gemme internetfiler, midlertidige filer og du kommer til at slette ting, der går til registreringsdatabasen papirkurven og netop dette kan med tiden få computeren til at miste den maksimale hastighed. For at komme tilbage denne hastighed én sikker ting, du kan gøre, er en disk rydde op. Det koster dig ikke noget, men et par minutter af gangen. Her er hvad du gør.

2.. Diskoprydning er et spørgsmål om at gå til Start-knappen i nederste venstre hjørne af din computerskærm og klikke på samme.

3.. Dette vil bringe op alle de programmer, der er installeret på din computer, og ved gennemgang, vil du ønsker at klik derefter på Tilbehør funktion.

4.. Under dette vil popup en menu, hvor du derefter vil klikke på Systemværktøjer og under denne knap du trykker på Diskoprydning funktion. Må ikke være bange for at du ikke har ændret noget kritisk.

5.. Skub på Diskoprydning og computeren vil automatisk beregne den ledige plads på din computer, som i virkeligheden vil tage et antal minutter. Efter denne beregning er afsluttet, vil du blive præsenteret med nogle handlemuligheder. Du skal blot klikke på kun følgende kasser - Temporary Internet Files, Papirkurv og midlertidige filer end du klikke på OK og Ja, når du bliver bedt om at slette disse filer.

6.. Diskoprydning vil end slette disse filer og lukkes automatisk, når aktionerne er afsluttet. Dette alene vil bringe din computer hastighed tilbage til en god driftshastighed og eliminere irriterende cookies, adware, popups mv

Anden Selvhjælp Operation

Når du bare bruger din computer hver handling du starter og slutter er gemt i segmenter, brancher, stringere og alle former for tekniske ting, vi kunne pleje mindre om, så længe tingene bare fungerer hensigtsmæssigt som sælgeren lovede din computer ville gøre. Så, for yderligere at tilføje hastighed til dit operativsystem bare udfylde en simpel computer disk bedrage. Det er temmelig meget ligner Diskoprydning operation netop forklaret.

1.. Gå til knappen Start access tilbehør derefter på menuen vil du se Værktøjer og i sidste ende det giver dig mulighed for at skubbe på Diskdefragmentering.

2.. En skærm vil popup og det vil du ønsker at ramme Analyser knappen. Disken revision vil tage et antal minutter, og efter afslutningen vil rådgive dig om, hvorvidt en defrementing vil komme sig og organisere nok plads på den disk at gøre denne operation værd at din mens. Hvis rådgivet processen er berettiget simpelthen skubbe Defragmenter knappen. Processen kan tage en god del tid afhængig af hvor meget fil flytning er påkrævet.

Der er nogle andre vigtige ting, du kan gøre det så godt at beskytte og optimere din computer og i en anden artikel vil vi diskutere betydningen af ​​at fastsætte en computer gendannelsespunkt før du installerer eller fjernelse af software eller ved hjælp af et register reparation program. Lader blot sige for nu inden de forlader din computer for dagen bare ramt genstart -knappen som en mulighed, der popper op før der rent faktisk eller efterfølgende logge for dagen. Dette sætter automatisk et gendannelsespunkt på din computer. Flere detaljer senere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska