Gratis Computer Advies

Hoe je systeem register fouten te repareren

Eerste Herkennen de realiteit

Het maakt niet uit wat voor soort computer of het besturingssysteem dat is geïnstalleerd. Uiteindelijk zul je gaan zien tekenen van een systeem register disfunctie.

Je weet wel dingen als Uw computer is beduidend langzamer draait, typt u in een specifieke URL -adres en belanden ergens anders, willekeurige foutmeldingen, toetsenbord van de computer functioneert niet goed, computer muis lijkt te gaan war, een cd-rom lade open en dicht door zichzelf en een veelheid van een eindeloze stroom van dingen aanzienlijk buiten het gewone. Zonder een lange spervuur ​​van meningen van deskundigen, laten we gewoon eens zijn deze dingen zijn een vrij realistische indicatie dat de computer onderhoud is een noodzaak.

Wieden Meningen

U kunt op internet te zoeken en belanden op forums, expert sites, productpagina's en computer service sites. Er zijn miljoenen keuzes vanuit elke richting. Ik ben van mening kun je 500 mensen in een storm te zetten en neem een ​​opiniepeiling alleen om te ontdekken wanneer alles is gezegd en gedaan je zult gelovigen dat verkondigen de wind waait in elke richting te hebben. Dus als je niet verward waren voordat u hebt geprobeerd het probleem op te lossen, wat doe je nu doen om te komen met een haalbare oplossing voor uw computer kwalen ?

Allereerst Waarom de problemen?

Nou, je hebt je computer te kopen om een ​​boekensteun zijn; je gaat gebruiken ! Als je dat doet zoekopdrachten op internet, ga je virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware, adware, koekjes en wat al niet te verzamelen. Wanneer u software kopen, zoals firewalls, register cleaners, PC Tweekers, games, muziek of film downloads en een 100 andere dingen, ga je ze te installeren en te verwijderen een aantal van hen ook. Door deze dingen te doen, is uw computer register uiteindelijk zal situaties te ontwikkelen. Na verloop van tijd uw computer ontwikkelt een corrupte register omdat die stukjes programma achterblijven, installatiebestanden niet meer worden gebruikt, verwijderen bestanden blijven, gebruikersinstellingen wijzigen of worden toegevoegd, oude lettertypen en bestanden in overvloed, dingen belanden op verkeerde plaatsen, en nog veel meer.

Uw eerste Contingency actie moet worden Zelfhulp

Je nam de tijd om uw besturingssysteem, e-mail account en hoe je alle soorten van de grote dingen die een computer is ontworpen om te doen leren. Nu voordat u software -oplossingen te kopen om een aantal van de situaties die we eerder besproken op te lossen en zijn er nodig tools en oplossingen, laat me je vertellen een aantal dingen die je kunt alles doen op uw eigen om de computer register geoptimaliseerd te houden.

Eerste Self Help Operation

1. Allereerst als je op internet de computer disk gaat Internet -bestanden, tijdelijke bestanden op te slaan surfen en je gaat om dingen die verder gaan in het register prullenbak en alleen dit kan op den duur leiden uw computer om de maximale verliezen verwijderen snelheid. Om terug te komen deze snelheid een ding zeker je kunt doen is een schijf opruimen. Het maakt niet kost u niets, maar een paar minuten tijd. Hier is wat je doet.

2. Schijfopruiming is een kwestie van naar de knop Start in de linkerbenedenhoek van uw computerscherm en te klikken op dezelfde.

3. Dit zal alle op uw computer geïnstalleerde programma's en bij de beoordeling, wil je dan op de accessoires -functie.

4. Onder dit zal een menu waar je dan op Systeemwerkset popup en onder deze knop als u op de Disk Cleanup functie. Wees niet bang dat je niet hebt veranderd niets kritisch.

5. Druk op Schijfopruiming en uw computer berekent automatisch de vrije ruimte op uw computer, die in feite zal een aantal minuten. Na deze berekening is voltooid, wordt u gepresenteerd met een aantal cursussen van de actie. Klik gewoon op alleen de volgende vakken - Temporary Internet Files, Prullenbak en Tijdelijke bestanden dan klikt u op OK en Ja wanneer wordt gevraagd om deze bestanden te verwijderen.

6. Schijfopruiming zal dan verwijdert deze bestanden en sluit automatisch wanneer de acties voltooid. Dit alleen zal uw computer snelheid terug naar een goede operationele snelheid te brengen en vervelende cookies, adware, pop-ups, enz. te elimineren

Tweede Self Help Operation

Als je gewoon gebruik maken van uw computer elke actie die je start en finish is opgeslagen in segmenten, sectoren, stringers en allerlei technische dingen die we konden minder over zolang dingen gewoon naar behoren functioneren, als de verkoper beloofde de computer zou doen schelen. Dus, om de snelheid verder toe te voegen aan uw besturingssysteem vult een eenvoudige computer Disk Defrag. Het is vrij veel lijkt op de Schijfopruiming operatie net uitgelegd.

1. Ga naar de Start -knop toegang Accessoires klik in het menu vindt u de gereedschappen zien en uiteindelijk hiermee kun je duwen op de Schijfdefragmentatie.

2. Een scherm popup en op het u zal willen de knop Analyseren raken. De schijf herziening zal een aantal minuten duren en na afloop zal u adviseren of een defrementing zal herstellen en te organiseren genoeg ruimte op de schijf deze operatie de moeite waard te maken. Als adviseerde het proces is gegarandeerd gewoon druk op de knop Defragmenteren. Het proces kan een groot deel van de tijd in beslag nemen, afhankelijk van hoeveel bestand verplaatsen nodig is.

Er zijn een aantal andere belangrijke dingen die je kunt net zo goed te beschermen en optimaliseren van uw computer en in een ander artikel zullen we het belang van het instellen van een computer herstelpunt vóór de installatie of verwijderen van software of het gebruik van een register reparatie programma te bespreken. Laten we maar zeggen voor nu voorafgaand aan uw computer verlaat op de dag gewoon op de restart -knop als een optie die opduikt voordat daadwerkelijk of vervolgens afmelden voor de dag. Hiermee wordt automatisch een herstelpunt op uw computer. Meer details volgen later.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska