Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata järjestelmän rekisterin ongelmia

Ensimmäinen tunnustavatRealities

Sillä ei ole väliä millaista tietokoneen taikäyttöjärjestelmän, joka on asennettu. Lopulta voit alkaa nähdä merkkejäjärjestelmän rekisterin toimintahäiriö.

Tiedät asioita, kuten tietokone toimii huomattavasti hitaammin, voit kirjoittaatietyn URL -osoitteen ja päätyvät jonnekin muualle, satunnainen virheilmoituksia, tietokoneen näppäimistö toimii väärin, tietokoneen hiirtä näyttää menevän sekaisin, CD - Rom Laatikon avata ja sulkea itse jamonialoputon virta asioita huomattavasti tavallisesta. Ilmanpitkän ristitulessa asiantuntijalausuntoja, olkaamme vain sopia nämä asiat ovatmelko realistinen osoitus siitä, että tietokoneiden huolto onvälttämätöntä.

Kitkeminen Mielipiteet

Voit tehdäInternet-haun ja päätyvät foorumeilla, asiantuntijasivustoihin tuotesivuilla ja tietokone- sivustoja. On miljoonia valintoja joka suunnasta. Olen sitä mieltä, voit laittaa 500 ihmistämyrsky ja ottaamielipidekyselyn vain huomatakseen, kun kaikki on sanottu ja tehty joudut uskovat, että julistaatuuli puhaltaa jokaiseen suuntaan. Joten jos et ole sekoittaa ennen yrittänyt ratkaistaongelmaa, mitä teet nyt keksiäkestävä ratkaisu tietokoneen ongelmat?

Ensinnäkin MiksiOngelmia?

No, et ostaa tietokoneen onbookend ; olet aio käyttää sitä ! Kun teet internet-hakuja, aiot kerätä viruksia, matoja, troijalaisia ​​, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia, evästeitä ja vaikka mitä. Kun ostat ohjelmiston, kuten palomuureja, rekisterin puhdistaja, PC Tweekers, pelejä, musiikkia tai elokuvan lataus ja100 muita asioita, aiot asentaa ne ja poistaa joitakin niistä samoin. Tekemällä näitä asioita, tietokoneen rekisterin on lopulta menossa tulevaisuudessa tilanteisiin. Ajan tietokone kehittyykorruptoitunut rekisterin koska paloja ohjelmat ovat jääneet, asennustiedostot ei enää käytetä, poista tiedostot säilyvät, käyttäjän asetuksia muuttaa tai lisätään, vanhat fontit ja tiedostot runsaasti, asiat päätyvät virheellinen paikoissa, ja paljon enemmän.

Your First menoja toimiin olisi Self Help

Otitaikaa oppia käyttöjärjestelmä, sähköposti tili ja miten tehdä kaikenlaisia​​suuria asioitatietokone on suunniteltu tekemään. Nyt ennen kuin ostat mitään ohjelmistoratkaisuja ratkaisemaan joitakintilanteita olemme aiemmin keskusteltu ja on tarvittavat työkalut ja ratkaisuja, haluan kertoa teille joitakin asioita, voit tehdä kaikki itse pitäätietokoneen rekisterin optimoitu.

First Self Help Toiminta

1. Ensinnäkin kuten surffataInternetissätietokoneen kiintolevylle on menossa tallentaa Internet-tiedostot, väliaikaiset tiedostot ja aiot poistaa asioita, jotka menevät rekisteriin roskakoriin ja juuri tämä voi ajan mittaan johtaa tietokoneen löysäsuurin käyttöpaine nopeus. Saada takaisin tätä nopeutta yksi varma asia mitä voi tehdä onlevy puhdistaa. Se ei maksa sinulle mitään, muttamuutaman minuutin ajan. Tässä on mitä teet.

2. Levyn uudelleenjärjestäminen onasia meneeKäynnistä-painikettavasemmassa alakulmassa tietokoneen näytöllä ja klikkaamalla sama.

3. Tämä tuo esiin kaikkiohjelmat asennettu tietokoneellesi ja tarkistettuaan, sinun kannattaa napsautaAccessories toiminto.

4. Tämän tulee popupvalikko, jossa voit napsauta System Tools ja tämän painiketta painatLevyn uudelleenjärjestäminen -toiminto. Älä pelkää et ole muuttanut mitään kriittistä.

5. Työnnä Levyn uudelleenjärjestäminen ja tietokone laskee automaattisestivapaata tilaa tietokoneen, joka itse asiassa kestää useita minuutteja. Tämän jälkeen laskenta on valmis, esitellään joitakin toimintatapoja. Klikkaa vainseuraavat kohdat - Temporary Internet Files, Roskakori ja väliaikaiset tiedostot kuin klikkaa OK ja Kyllä, kun kehotetaan poistamaan nämä tiedostot.

6.Levyn uudelleenjärjestäminen kuin poistaa nämä tiedostot ja sulje automaattisesti, kuntoimet on suoritettu. Tämä yksin tuo tietokoneen nopeudesta takaisinhyvä ajonopeus ja poistaa ärsyttävä evästeet, adware, ponnahdusikkunoita, jne.

Toinen Self Help Toiminta

Kun haluat vain käyttää tietokonetta jokainen toiminto alkaa ja päättyä tallennetaan segmenttien aloilla, jäykkääjien ja kaikenlaisia ​​teknisiä juttuja voisimme vähempää kiinnostaa, kunhan asiat vain toimivat asianmukaisesti, koskamyyjä lupasi tietokoneen tekisi. Niin, edelleen lisätä nopeutta käyttöjärjestelmän vain täydentääyksinkertainen tietokone levy pettää. Se on aika paljon samanlainenLevyn uudelleenjärjestäminen toimintaa juuri selitti.

1. MeneKäynnistä-painiketta pääsy Asusteet jälkeen valikossa näet Työkalut ja lopulta tämän avulla voit työntääLevyn eheytys.

2.Näyttö tulee popup ja sitä haluat lyödäAnalysoi -painiketta. Levy Tarkastelussa otetaanmonta minuuttia ja valmiiksi neuvoo pitääkö vai eidefrementing toipuu ja järjestää riittävästi tilaalevyasema Tämä onnistuu vaivan arvoista. Jos neuvoiprosessi on perusteltua vain yksinkertaisesti työntääeheytys Button. Prosessi voi kestääpaljon aikaa riippuen siitä, kuinka paljon tiedosto liikkuva tarvitaan.

On joitakin muita tärkeitä asioita, voit tehdä samoin turvata ja optimoida tietokoneen ja toisessa artikkelissa tulemme keskustelemaantärkeää asettaatietokoneen palautuspisteen ennen asennusta tai poistat ohjelmiston tai käyttämällärekisterin korjaus-ohjelma. Antaa vain sanoa nyt ennen lähtöä tietokoneellesipäivä painaauudelleenkäynnistyksen painiketta niinvaihtoehto, joka ponnahtaa ylös ennen itse tai myöhemmin kirjautumatta ulos päivä. Tämä automaattisestipalautuspisteen tietokoneellesi. Lisätietoja myöhemmin.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska