Gratis Computer Advice

Hvordan å reparere systemet registret problemer

Først erkjenner realitetene

Det spiller ingen rolle hva slags datamaskin eller operativsystem som er installert. Etterhvert vil du begynne å se tegn til et system register dysfunksjon.

Du vet ting som Datamaskinen kjører betydelig saktere, du skriver i en bestemt URL -adresse og ende opp et annet sted, tilfeldige feilmeldinger, på feil måte, synes tastaturet fungerer datamaskinen musen til å floke seg, CD -Rom skuff åpnes og lukkes av seg selv, og et mangfold av en endeløs strøm av ting vesentlig ut over det vanlige. Uten en lang kryssild av ekspertuttalelser, la oss bare enige disse tingene er en ganske realistisk indikasjon på at datamaskinen vedlikehold er en nødvendighet.

Luke ut Meninger

Du kan gjøre et søk og ende opp på fora, ekspertsider, produktsider og datamaskinen servicesider. Det finnes millioner av valg fra alle retninger. Jeg er av den oppfatning at du kan putte 500 mennesker i en storm, og ta en mening undersøkelse bare for å oppdage når alt er sagt og gjort du vil ha troende som forkynner vinden blåser i hver retning. Så hvis du ikke var forvirret før du prøvde å løse problemet, hva gjør du nå for å komme opp med en levedyktig løsning på datamaskinen ills ?

Først av alt, hvorfor problemene?

Vel, det gjorde du ikke kjøper maskinen for å være en bookend ; du har tenkt å bruke den ! Når du gjør Internett-søk, skal du samle virus, ormer, trojanere, spyware, adware, cookies og whatnot. Når du kjøper programvare som brannmurer, registret rengjøringsmidler, PC Tweekers, spill, musikk eller film nedlastinger og en 100 andre ting, har du tenkt til å installere dem og fjerne noen av dem også. Ved å gjøre disse tingene, er datamaskinen registret til slutt kommer til å utvikle situasjoner. Over tid datamaskinen utvikler en korrupt register fordi biter av programmer blir liggende bak, installasjonsfilene er ikke lenger i bruk, avinstallere filer forblir, brukerinnstillinger endre eller legges til, gamle skrifter og filer florerer, ting ender opp på feil steder, og mye mer.

Din første Contingency handlingen skal være Selvhjelp

Du tok deg tid til å lære operativsystemet, E-post -konto og hvordan du gjør alle typer av store ting en datamaskin er designet for å gjøre. Nå før du kjøper noen programvareløsninger for å løse noen av de situasjonene vi tidligere har diskutert, og det er nødvendig verktøy og løsninger, la meg fortelle deg noen ting du kan gjøre alt på egen hånd å holde datamaskinen registret optimalisert.

First Selvhjelp Operation

En. Først av alt som du surfer på Internett datamaskinen disken kommer til å lagre Internett-filer, midlertidige filer, og du kommer til å slette ting som går til registeret papirkurven og nettopp dette kan i tid føre til at datamaskinen mister den maksimale drifts hastighet. For å få tilbake denne hastigheten en sikker ting du kan gjøre er en disk rydde opp. Det trenger ikke koste deg noe, men noen få minutter av gangen. Her er hva du gjør.

2. Diskoppryddinger et spørsmål om å gå til Start -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen og klikke på samme.

Tre. Dette vil få opp alle programmene som er installert på datamaskinen, og ved gjennomgang, vil du ønsker å klikk på Tilbehør funksjon.

4. Under dette vil popup en meny hvor du vil klikk deretter på Systemverktøy, og under denne knappen du trykker på Diskoppryddingfunksjon. Ikke vær redd for at du ikke har endret noe kritisk.

5. Trykk på Diskoppryddingog datamaskinen vil automatisk beregne ledig plass på datamaskinen din, som faktisk vil ta flere minutter. Etter denne beregningen er fullført vil du bli presentert med noen kurs av handlingen. Bare klikk på bare følgende bokser - Midlertidige Internett -filer, papirkurven og Midlertidige filer enn klikk på OK og ja når du blir bedt om å slette disse filene.

6. Diskopprydding vil enn å slette disse filene og lukkes automatisk når handlingene er fullført. Dette alene vil bringe datamaskinens hastighet tilbake til en god driftsturtall og eliminere pesky cookies, adware, popups, etc.

Second Selvhjelp Operasjon

Når du bare bruker datamaskinen hver handling du start og slutt er lagret i segmenter, sektorer, stringere og alle slags tekniske ting vi kunne bry seg mindre om, så lenge ting bare operere hensiktsmessig som selger lovet datamaskinen ville gjøre. Så, for å ytterligere legge hastighet til operativsystemet bare fullføre en enkel datamaskin disk defrag. Det er ganske mye som ligner på Diskoppryddingoperasjonen bare forklart.

En. Gå til Start-knappen tilgang Tilbehør deretter på menyen vil du se Verktøy og til slutt dette gjør at du kan presse på Diskdefragmentering.

2. Et skjermbilde vil popup og på den vil du ønsker å treffe Analyser Button. Disken gjennomgang vil ta et antall minutter, og ved ferdigstillelse vil råde deg om en defrementing vil gjenopprette og organisere nok plass på harddisken for å gjøre denne operasjonen verdt din tid. Hvis rådet prosessen er garantert bare ganske enkelt trykke på knappen Defragmenter. Prosessen kan ta en god del tid avhengig av hvor mye fil flytting er nødvendig.

Det er noen andre viktige ting du kan gjøre i tillegg til å ivareta og optimalisere datamaskinen og i en annen artikkel vil vi diskutere betydningen av å sette en datamaskin gjenopprettingspunkt før du installerer eller fjerne programvare eller ved hjelp av en registret reparere programmet. La oss bare si for nå før du forlater datamaskinen for dagen bare trykke på omstartknappensom et alternativ som dukker opp før de faktisk eller senere logge av for dagen. Dette setter automatisk et gjenopprettingspunkt på datamaskinen. Flere detaljer senere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska