Gratis Computer Råd

Hur att reparera systemregisterproblem

Först erkänner verkligheten

Det spelar ingen roll vilken typ av dator eller operativsystem som är installerat. Så småningom kommer du att börja se tecken på ett system registren dysfunktion.

Du vet saker som din dator kör betydligt långsammare, du skriver i en specifik URL -adress och hamna någon annanstans, slumpmässiga felmeddelanden, datorns tangentbord fungerar på fel sätt, verkar din datormus för att gå över styr, CD-ROM- låda öppnas och stängs av sig själva och en mångfald av en ändlös ström av saker betydligt utöver det vanliga. Utan en lång flod av expertutlåtanden, låt oss bara överens om dessa saker är en ganska realistisk indikation på att datorn underhåll är en nödvändighet.

Rensa bort Åsikter

Du kan göra en sökning på Internet och hamnar på forum, expertplatser, produktsidoroch dator service webbplatser. Det finns miljontals val från alla håll. Jag är av den uppfattningen att du kan lägga 500 personer i en storm och ta en opinionsundersökning bara för att upptäcka när allt är sagt och gjort kommer du att ha troende som förkunnar det blåser i varje riktning. Så om du inte var förvirrad innan du försökte lösa problemet, vad gör du nu för att komma fram till en hållbar lösning på din dator missförhållanden ?

Först av allt, varför de problem?

Tja, har du inte köper din dator för att vara ett bokstöd ; du kommer att använda den! När du gör sökningar på internet, du kommer att samla in virus, maskar, trojaner, spyware, adware, kakor och allt. När du köper programvara som brandväggar, registret städare, PC Tweekers, spel, musik eller film nedladdningar och en 100 andra saker, ska du installera dem och ta bort en del av dem också. Genom att göra dessa saker, är datorn register så småningom kommer att utveckla situationer. Med tiden din dator utvecklar en korrupt register eftersom bitar av program är kvar, installationsfilerna inte längre används, avinstallera filer finns kvar, användarinställningar ändras eller läggs till, gamla typsnitt och filer finns i överflöd, saker hamnar på felaktiga ställen, och mycket mer.

Din första utsedda åtgärder bör vara Självhjälp

Du tog dig tid att lära ditt operativsystem, e-post -konto och hur man gör alla typer av de stora saker en dator är utformad för att göra. Nu innan du köper något mjukvarulösningar för att lösa några av de situationer som vi tidigare diskuterat och det finns nödvändiga verktyg och lösningar, låt mig berätta några saker du kan göra allt på egen hand för att hålla datorn registret optimeras.

Först Självhjälp Operation

1. Först av allt när du surfar på Internet datorns disk kommer att lagra Internet-filer, temporära filer och du kommer att ta bort saker som går till registret papperskorgen och bara detta kan med tiden orsaka din dator för att förlora den maximala drift hastighet. För att få tillbaka denna hastighet en säker sak du kan göra är en disk städa upp. Det kostar dig ingenting, men ett par minuter av tiden. Här är vad du gör.

2. Diskrensning är en fråga om att gå till Start-knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen och klicka på samma.

3. Då visas alla program som är installerade på din dator och på översyn, kommer du vill klicka på Tillbehör funktionen.

4. Enligt detta dyker upp en meny där du kan klicka på Systemverktyg och under denna knapp du trycker på Diskrensning funktionen. Var inte rädd för att du inte har ändrat något kritiskt.

5. Tryck på Diskrensning och datorn kommer automatiskt beräkna ledigt utrymme på din dator, som i själva verket kommer att ta ett antal minuter. Efter denna beräkning är klar kommer du att presenteras med några handlingsalternativ. Klicka bara på endast följande lådor - Tillfälliga Internet- filer, Papperskorgen och Temporära filer än klicka på OK och Ja när du uppmanas att ta bort dessa filer.

6. Diskrensning kommer än att ta bort dessa filer och stänger automatiskt när åtgärderna är genomförda. Bara detta kommer att föra din dator fart tillbaka till en god driftshastighet och eliminera irriterande kakor, adware, popups etc.

Andra Självhjälp Operation

När du bara använder datorn varje handling du börjar och slutar lagras i segment, sektorer, stringers och alla typer av tekniska saker som vi kunde bry sig mindre om så länge saker och ting bara fungerar på ett lämpligt som försäljaren lovade din dator skulle göra. Så, för att ytterligare lägga hastigheten till operativsystemet bara fylla i en enkel dator disk defrag. Det är ganska mycket liknar den Diskrensning operationen just förklarat.

1. Gå till Start-knappen åtkomst tillbehör sedan på menyn ser du Verktyg och slutligen detta gör att du kan skjuta på Diskdefragmenteraren.

2. Ett fönster dyker upp och på det att du kommer att vilja träffa Analysera knapp. Disken översyn kommer att ta ett antal minuter och efter slutförandet kommer att ge dig råd om en defrementing kommer att återhämta sig och ordna tillräckligt med utrymme på hårddisken för att göra denna operation värt mödan. Om rådde processen är motiverat bara trycka helt enkelt Defragmentera knappen. Processen kan ta en hel del tid beroende på hur mycket fil rörliga krävs.

Det finns några andra viktiga saker du kan göra samt att skydda och optimera din dator och i en annan artikel kommer vi att diskutera vikten av att en dator återställningspunkt innan du installerar eller tar bort program eller använda ett program register reparation. Kan bara säga att nu innan du lämnar datorn för dagen bara trycka på omstartsknappensom ett alternativ som dyker upp innan faktiskt eller senare logga ut för dagen. Detta ställer automatiskt en återställningspunkt på din dator. Mer information kommer senare.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska