Gratis Computer Advice

Forbedre din pc hastighed: 4 nemme tips til Windows 7

Bemærk: For at fortsætte skal du være logget som administrator, ellers vil du sandsynligvis ikke være i stand til at fuldføre alle trinene. Disse tips er grundlæggende, at der er andre procedurer, som også kan nå målet, men jeg anbefale disse som en start.

Tip 1. Få nogle plads!

Din computer kan få overfyldt meget let med ting, der ikke anvendes eller skulle være midlertidig. Værktøjet her hedder Diskoprydning. For at bruge dette værktøj:

1.. Klik på Start, og derefter på Alle programmer, klik på Tilbehør, klik Systems Funktioner, og klik derefter på Diskoprydning. Angiv derefter det drev, du vil rydde, og vent til programmet til at analysere disken.

2.. En dialogboks vises, hvor du bliver bedt om at vælge, hvilke filer vil blive slettet i Filer for at slette listen, her kan du valgte at beholde noget eller bare slippe af alting. Kontroller kun dem, du ønsker at slette, og klik på OK.

3.. Du kan blive bedt om at bekræfte handlingen, hvis det på Ja. Et par minutter senere processen vil færdiggøre og lukke dialogboksen.

Tip 2. Kontroller for fejl.

Harddiske kan udvikle dårlige sektorer, kan disse bremse dataskrivning eller gemme. For at scanne vores disk for fejl, vi bruger Fejlkontrol nytte. For at bruge dette værktøj:

1.. Klik på Start, og derefter på Computer.

2.. Højreklik på den harddisk, du ønsker at scanne, og derefter vælge og klik på Egenskaber.

3.. I dialogboksen, fanen klik, og klik derefter på Undersøg nu knappen.

4.. I den næste dialogboks, skal du vælge Scan efter genopret beskadigede sektorer, og klik på Start.

5.. Dette vil starte processen, hvis eventuelle dårlige sektorer er fundet vælger at løse / genvinde / reparere dem.

6.. Når du er færdig lukkes eventuelle åbne vinduer.

Tip 3. Kassér bugs og beskytte din computer.

Spyware, malware, adware, virus og meget andet nasty software udgør en trussel mod din fortrolighed og kan hæmme din computer opgave hastighed og ydeevne. Der er tonsvis af fjernelse af skadelig software værktøjer til rådighed, selv om de fleste af dem er ganske effektiv, kan du ønsker at konsultere de tekniske fora for at se bruger anmeldelser af dem, og jeg vil anbefale ser også specialiserede sites, der indeholder tekniske vurderinger af disse programmer, så du kan finde den bedste, der passer til dit budget. Disse programmer har deres egen guide til at hjælpe dig.

Tip 4. Organiser og Konsolider din disk.

Som et travlt kontor, hvis disken er godt organiseret, og alle papirer er i deres rette plads alt kører glattere og hurtigere. Værktøjet til at bruge her er Diskdefragmentering. (I nogle tilfælde denne opgave er allerede planlagt på en regelmæssig basis som standard her antager vi ikke er)

1.. Klik på Start, klik på Alle programmer, klik på Tilbehør, klik på Systemværktøjer, og til sidst på Diskdefragmentering.

2.. I dialogboksen klikke på det drev, du vil defragmentere, og klik Analyze Disk.

3.. Efter det færdigt, vises en dialog anbefaler eller ikke defragmentering baseret på de opnåede resultater, til at begynde opgaven på Defragmenter Disk. Du vil være i stand til at overvåge processen i Aktuel status Area, under Progress kolonnen. Efter at have afsluttet resultaterne vises.

4.. For at vise en detaljeret rapport over resultaterne klikke på Vis rapport, når du er færdig klik derefter på Luk for at lukke dialogboksen.

5.. For at lukke hjælpeprogrammet blot klikke på knappen Luk på titellinjen.

Jeg anbefaler gør dette grundlæggende vedligeholdelse på en regelmæssig basis, så din computers ydeevne holder op til opgaven.

For at øge din systemets ydeevne, kan du hent Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska