Gratis Computer Advies

Verbeter uw PC snelheid: 4 eenvoudige tips voor Windows 7

Opmerking: Om door te gaan moet u zijn aangemeld als beheerder, anders zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om alle stappen uit te voeren. Deze tips zijn basis, zijn er andere procedures die ook de doelstelling kunnen bereiken, maar ik raad deze als een begin.

Tip 1. Krijg wat ruimte!

Uw computer kan heel gemakkelijk vol met dingen die niet gebruikt worden of werden verondersteld te zijn tijdelijk. De tool hier heet Schijfopruiming. Om deze tool te gebruiken:

1. Klik op Start en vervolgens op Alle programma's, Bureau-accessoires, klik op Systeemwerkset en klik op Schijfopruiming. Geef vervolgens de schijf die u wilt opruimen en wacht op het programma om de schijf te analyseren.

2. Een dialoogvenster verschijnt waarin u wordt gevraagd om welke bestanden in de bestanden zullen worden verwijderd om de lijst te wissen, hier kunt u kiezen om iets te houden of gewoon te ontdoen van alles. Controleer alleen die u wilt verwijderen en klik op OK.

3. Mogelijk wordt u gevraagd om de handeling te bevestigen, en zo ja op Ja. Een paar minuten later wordt het proces voltooid en het dialoogvenster te sluiten.

Tip 2. Controleren op fouten.

Harde schijven kunnen slechte sectoren te ontwikkelen, kunnen deze vertragen data schrijven of op te slaan. Om onze schijf te scannen op fouten die wij gebruiken het hulpprogramma voor foutcontrole. Om deze tool te gebruiken:

1. Klik op Start en vervolgens op Computer.

2. Met de rechtermuisknop op de vaste schijf die u wilt scannen, selecteer en klik op Eigenschappen.

3. In het dialoogvenster, klikt u op het tabblad Extra en klik vervolgens op de knop Nu controleren.

4. In het volgende dialoogvenster selecteert u het zoeken en repareren van de optie Beschadigde sectoren en klik op Start.

5. Dit zal het proces te starten; eventuele beschadigde sectoren worden gevonden voor kiezen om vast te stellen / te herstellen / repareren.

6. Wanneer u klaar bent sluit eventuele resterende ramen.

Tip 3. Gooi de bugs en uw computer te beschermen.

Spyware, malware, adware, virussen en veel andere vervelende software een bedreiging voor uw privacy en kan uw computer taak snelheid en prestaties belemmeren. Er zijn tonnen van Malicious Software Removal Tools beschikbaar, zelfs als de meeste van hen zijn zeer effectief, kunt u technische forums raadplegen om te zien de gebruiker reviews van hen en ik zou aanraden zie ook gespecialiseerde sites die technische beoordelingen van deze programma's bevat, zodat u kan het beste degene die uw budget past. Die programma's hebben hun eigen gids om u te helpen.

Tip 4. Organiseren en consolideren uw schijf.

Als een druk kantoor, als de schijf goed is georganiseerd en alle papieren zijn in hun juiste plaats, alles loopt soepeler en sneller. De tool om hier te gebruiken is Schijfdefragmentatie. (In sommige gevallen deze taak is al gepland op regelmatige basis standaard, hier nemen we aan dat niet is)

1. Klik op Start, Alle programma's, Bureau-accessoires, klik op Systeemwerkset, en tenslotte op Schijfdefragmentatie.

2. In het dialoogvenster klikt u op de schijf die u wilt defragmenteren, klikt u op het analyseren Disk.

3. Nadat het klaar met een dialoogvenster verschijnt aanbevelen of niet defragmentatie op basis van de behaalde resultaten, om te beginnen met de taak klikt Defragmentatie. U zult in staat zijn om het proces te bewaken in de huidige status Area, onder de kolom Progress. Nadat resultaten weergegeven.

4. Om een ​​gedetailleerd rapport van de resultaten weer te geven klikt Rapport bekijken, wanneer u klaar bent klik vervolgens op Sluiten om het dialoogvenster te sluiten.

5. Om het hulpprogramma te sluiten klikt u op de knop Sluiten op de titelbalk.

Ik beveel dit te doen basisonderhoud in een regelmatige basis, zodat de prestaties van uw computer houdt tot de taak.

Om de systeemprestaties te verhogen, download dan Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska