Ilmaiset Computer Advice

Parantaa tietokoneen nopeus: 4 helppoa vinkkiä Windows 7

Huomautus: Jos haluat jatkaa varmasti olla kirjautunut järjestelmänvalvojana, muuten et todennäköisesti voi suorittaa kaikki vaiheet. Nämä vinkit ovat perus, on olemassa muita menettelyjä, jotka voivat myös saavuttaa tavoitteen, mutta suosittelen näitä niin alku.

Vinkki 1. Hanki tilaa!

Tietokone voi saada tungosta hyvin helposti asioita, joita ei käytetä tai piti olla väliaikainen. Väline tässä kutsutaan Levyn uudelleenjärjestäminen. Voit käyttää tätä työkalua:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Kaikki ohjelmat, valitse Apuohjelmat, valitse Systems Työkalut ja valitse sitten Levyn uudelleenjärjestäminen. Määritä sitten ajaa haluat puhdistaa ja odota ohjelma analysoi levyn.

2. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa sinua pyydetään valitsemaan, mitkä tiedostot poistetaan Poistettavat tiedostot luettelon, täällä voit päätti pitää jotain tai vain päästä eroon kaikesta. Tarkista vain ne, jotka haluat poistaa ja klikkaa OK.

3. Saatat kehotetaan vahvistamaan toimenpide, jos niin sitten kyllä. Muutamaa minuuttia myöhemmin prosessin loppuun ja sulje valintaikkuna.

Vinkki 2. Tarkista virheet.

Kiintolevyt voivat kehittää huonoja aloilla näitä saattaa hidastaa kirjoittamista tai säästää. Skannata meidän levyn virheet käytämme Virheentarkistus apuohjelma. Voit käyttää tätä työkalua:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Tietokone.

2. Hiiren kakkospainikkeella kiintolevyn haluat skannata, valitse ja valitse Ominaisuudet.

3. Vuonna valintaikkunassa Työkalut-välilehti ja valitse sitten Tarkista nyt-painiketta.

4. Seuraavassa valintaikkunassa Etsi ja yritä korjata virheelliset sektorit ja napsauta Käynnistä.

5. Tämä käynnistää prosessin, jos vioittuneet sektorit löytyy halutessaan korjata / palauttaa / korjata niitä.

6. Kun olet valmis sulje mahdolliset avoimet ikkunat.

Vinkki 3. Hävitä bugeja ja suojaa tietokonetta.

Spyware, malware, adware, virukset ja paljon muita ikäviä ohjelmisto uhka salassapito ja voi haitata tietokoneen tehtävä nopeutta ja suorituskykyä. On tonnia Malicious Software Removal Tools saatavilla, vaikka useimmat niistä ovat varsin tehokkaita, saatat haluta kuulla tekniset foorumit nähdäksesi käyttäjän arviot niistä ja haluan suositella myös nähdä erikoistuneita sivustoja, joka sisältää teknisiä tarkistuksia näistä ohjelmista niin voi löytää paras joka sopii budjetin. Kyseiset ohjelmat on oma opas auttaa sinua.

Vinkki 4. Järjestää ja vakiinnuttaa teidän Disk.

Koska kiireiseen toimistoon, jos levy on hyvin järjestetty ja kaikki paperit ovat oikeassa paikassa, kaikki sujuu joustavammin ja nopeammin. Työkalu tässä on Levyn eheytys. (Joissakin tapauksissa tämä tehtävä on jo suunnitteilla säännöllisesti oletuksena, tässä oletamme ei ole)

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Kaikki ohjelmat, valitse Apuohjelmat, valitse Järjestelmätyökalut ja lopuksi valitse Levyn eheytys.

2. Vuonna valintaikkuna napsauttamalla ajaa haluat eheyttää, valitse Analysoi Disk.

3. Sen jälkeen valmis valintaikkuna suositellaan tai ei eheytys perusteella saadut tulokset aloittaa tehtävän valitse eheyttää levy. Voit seurata prosessin nykyisen tilan alue, alle Progress sarake. Suoritettuaan tulokset näytetään.

4. Näyttää yksityiskohtaisen raportin tuloksista valitse Näytä raportti, kun olet valmis valitse Sulje poistua valintaikkuna.

5. Voit sulkea apuohjelman klikkaa Sulje painiketta otsikkorivillä.

En suosittele tämän tekemistä perus huolto säännöllisin väliajoin, jotta tietokoneen suorituskykyä pitää tehtävänsä tasalla.

Parantaa järjestelmän suorituskykyä, lataa Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska