Gratis Computer Advice

Forbedre din PC hastighet: 4 enkle tips for Windows 7

Merk: For å fortsette må du være logget inn som administrator, ellers har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å fullføre alle trinnene. Disse tipsene er enkle, er det andre prosedyrer som kan også oppnå målet, men jeg anbefaler disse som en start.

Tips 1. Få litt plass!

Datamaskinen kan veldig lett med ting som ikke brukes eller var ment å være midlertidig. Verktøyet her kalles Diskopprydding. For å bruke dette verktøyet:

En. Klikk på Start, deretter Alle programmer, Tilbehør, klikk Systems Verktøy, og klikk deretter Diskopprydding. Deretter angir stasjonen du vil rydde og vente på at programmet skal analysere disken.
2. En dialogboks vises der du blir bedt om å velge hvilke filer som skal slettes i listen Filer som skal slettes, her kan du velge å beholde noe, eller bare bli kvitt alt. Sjekk bare de du vil slette, og klikk på OK.
3. Du kan bli bedt om å bekrefte operasjonen, hvis så klikk Ja. Et par minutter senere prosessen vil fullføre og lukke dialogboksen.

Tips 2. Se etter feil.

Harddisker kan utvikle dårlige sektorer, kan disse tregere data skriving eller lagre. Å skanne vår disk for feil vi bruker Feilkontroll verktøyet. For å bruke dette verktøyet:

En. Klikk på Start og deretter Datamaskin.
2. Høyreklikk på harddisken du vil skanne, velg og klikk på Egenskaper.
3. I dialogboksen, klikker du på kategorien Verktøy og deretter klikke på Søk nå-knappen.
4. I den neste dialogboksen velger du Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer og klikk på Start.
5. Dette vil starte prosessen, hvis noen dårlige sektorer er funnet velger å fikse / gjenopprette / reparere dem.
6. Når du er ferdig Lukk alle andre åpne vinduer.

Tips 3. Kast bugs og beskytte datamaskinen.

Spyware, malware, adware, virus og mye annen ekkel programvare utgjør en trussel mot taushetsplikt og kan hindre datamaskinen oppgave hastighet og ytelse. Det er tonnevis av fjerning av skadelig programvare verktøy tilgjengelig, selv om de fleste av dem er ganske effektive, kan det være lurt å konsultere tekniske fora for å se brukeranmeldelser av dem og jeg vil anbefale også se spesialiserte nettsteder som inneholder tekniske vurderinger av disse programmene slik at du kan finne den beste som passer ditt budsjett. Disse programmene har sin egen guide for å hjelpe deg.

Tips 4.. Organisere og konsolidere din disk.

Som et travelt kontor, hvis disken er godt organisert og alle papirer er i sin rette plass, går alt smidigere og raskere. Verktøyet å bruke her er Diskdefragmentering. (I noen tilfeller denne oppgaven er allerede planlagt på en jevnlig basis som standard, her vi antar ikke er)

En. Klikk på Start, Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy, og til slutt klikker du Diskdefragmentering.
2. I dialogboksen klikker du stasjonen du vil defragmentere, klikker Analyser Disk.
3. Etter at den ferdig vises en dialogboks anbefale eller ikke defragmentering basert på resultatene som oppnås, for å begynne oppgaven klikk Defragmenter disk. Du vil være i stand til å overvåke prosessen i Gjeldende status Area, under Progress kolonnen. Etter å ha fullført resultatene vises.
4. For å vise en detaljert rapport av resultatene klikk Vis rapport, når du er ferdig klikk deretter Lukk for å lukke dialogboksen.
5. For å lukke verktøyet klikker du bare på Lukk-knappen på tittellinjen.

Jeg anbefaler å gjøre dette grunnleggende vedlikehold på en jevnlig basis så datamaskinens ytelse holder seg til oppgaven.

Å øke systemytelsen, kan du last ned Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska