Gratis Computer Advice

Hvad er den bedste registreringsdatabasen renere for Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista

Med Vista er en af ​​de nyeste versioner af Windows, er det ikke underligt, at mange mennesker forsøger at holde det kører hurtigt og problemfrit med registreringsdatabasen rengøringsmidler. Men der er så mange registreringsdatabasen rengøringsmidler derude, at det kan være meget forvirrende at vide, hvilken en er den bedste. Heldigvis har vi fundet en renere, der virker meget godt på Vista!

Problemet med de fleste registreringsdatabasen rengøringsmidler er, at de ikke er avanceret nok til at køre på Vista. Fordi Vista har så mange nye funktioner, mange af de gamle registreringsdatabasen rengøringsmidler er i stand til at ordne det ordentligt, hvilket gør det meningsløst at bruge dem. Du ser, registreringsdatabasen rengøringsassistenter er alle blevet designet med ét formål for øje - at rense ud i registreringsdatabasen og løse nogen af ​​de problemer, der er derinde.

Registreringsdatabasen er en stor database, der gemmer alle indstillinger og muligheder for din computer, og blev introduceret i Windows i Windows 98. Det er det dybest set et sted for Windows til at gemme alt fra dine Windows temafarver til dine brugernavne og login detaljer og er derfor en vital del af din pc. Men det er også en af ​​de største årsager til problemer på din computer, selv i Vista.

Desværre registreringsdatabasen indeholder så meget vigtige oplysninger, som Windows føler behov for konstant at åbne og redigere 100 procent af registreringsdatabasen filer på en gang. Det ville være okay, men Windows bliver forvirret og gemmer disse filer på den forkerte måde, hvilket gør dem korrupte og beskadiget. Dette sker på alle versioner af Windows, herunder Vista... og du har brug for en registreringsdatabasen renere at ordne det.

Men fordi Vista er sådan et avanceret styresystem, sammenlignet med folk som XP og 98, skal du være sikker på at din registreringsdatabasen renere faktisk kommer til at arbejde på det. Registry rengøringsassistenter arbejde ved scanning gennem hele databasen og rengøring eventuelle korrupte indskrive filer, de finder, og fordi Vista har så mange nye funktioner og filer inde i registreringsdatabasen, vil mange ældre registreringsdatabasen rengøringsmidler ikke rense det ud korrekt.

Faktisk, hvis du bruger den forkerte registreringsdatabasen renere med Vista, kan du gøre din pc permanent skade, fordi ældre registreringsdatabasen rengøringsassistenter, eller dårlig kvalitet rengøringsmidler, vil simpelthen mærke alle de nye dele af Vista registreringsdatabasen som problematisk, hvilket betyder, at det vil forsøge og fjerne dem alle fra dit system. Naturligvis vil dette forårsage umådelige skader og kan endda forhindre Vista fra laste op.

Den bedste Vista registreringsdatabasen renere er den, der vil rense de mest reelle registreringsdatabasen problemer på den sikrest mulige måde, og har testet mange af de mest populære rengøringsmidler, har vi fundet, at et værktøj kaldet Max Utilities er faktisk den mest effektive for Vista. Efter at have brugt Max Utilities på vores test-computer, opdagede vi, at det kunne rense ud de mest korrupte indskrive filer, rengøring 2.500 over 1.500 andre rengøringsmidler fundet. Dette er muligt, fordi det er en af ​​de nyeste rengøringsmidler på markedet, der er blevet lanceret i 2011. Dette betyder, at det er blevet udstyret med den nyeste teknologi til at arbejde med folk som Vista, Windows 7 og Windows 8.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska