Gratis Computer Advies

Wat is de beste registry cleaner voor Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista

Met Vista is een van de nieuwste versies van Windows, is het geen wonder dat veel mensen proberen om het snel en soepel met registry cleaners houden. Echter, er zijn zoveel register cleaners die er zijn dat het erg verwarrend om te weten welke is de beste kan zijn. Gelukkig hebben we een reiniger die zeer goed werkt op Vista gevonden!

Het probleem met de meeste registry cleaners is dat ze niet genoeg om te draaien op Vista zijn gevorderd. Omdat Vista heeft zoveel nieuwe functies, veel van de oude register cleaners niet in staat zijn om het goed te repareren, waardoor het zinloos om ze te gebruiken. U ziet, register cleaners zijn allemaal ontworpen met een doel voor ogen - voor het reinigen van het register database en zet een van de problemen die zijn daar.

Het register is een grote database waarin alle instellingen en opties voor uw computer opgeslagen, en in Windows werd geïntroduceerd in Windows 98. Het is eigenlijk een plek voor Windows om alles op te slaan van uw Windows-thema kleuren om uw gebruikersnamen en login-gegevens en is bijgevolg een essentieel onderdeel van uw pc. Het is echter ook een van de belangrijkste oorzaken van problemen op de computer, zelfs in Vista.

Helaas, het register bevat zoveel belangrijke informatie die Windows voelt de noodzaak om voortdurend openen en bewerken 100 procent van het register bestanden in een keer. Dit zou goed zijn, maar Windows raakt in de war en slaat deze bestanden op de verkeerde manier, waardoor ze corrupt en beschadigd. Dit gebeurt op alle versies van Windows, inclusief Vista... en u hebt een registry cleaner nodig om het te repareren.

Echter, omdat Vista is zo'n een geavanceerd besturingssysteem, in vergelijking met de wil van XP en 98, moet u er zeker van zijn dat uw register cleaner daadwerkelijk zal werken. Registry cleaners werk door het scannen door de hele database en het schoonmaken van een corrupte register bestanden die ze vinden, en omdat Vista heeft zoveel nieuwe functies en bestanden in het register, zullen veel oudere register cleaners niet schoon het uit goed.

In feite, als je de verkeerde registry cleaner met Vista gebruikt, kunt u uw pc permanent beschadigen, omdat oudere register cleaners, of slechte kwaliteit schoonmakers, gewoon labelen alle nieuwe delen van de Vista-register als problematisch, wat betekent dat het zal proberen en verwijder ze allemaal uit je systeem. Uiteraard zal dit onnoemelijke schade veroorzaken en kan zelfs voorkomen dat Vista uit het laden.

De beste Vista Registry Cleaner is degene die het meest echte register problemen op de veiligst mogelijke manier zal schoon, en hebben veel van de meest populaire schoonmakers getest, hebben we ontdekt dat een tool genaamd Max Utilities is eigenlijk het meest effectief is voor Vista. Hebben gebruikt Max Utilities op onze test -pc, ontdekten we dat het kon schoon uit de meest corrupte register bestanden, schoonmaken 2500 over de 1500 de andere schoonmaakmiddelen gevonden. Dit is mogelijk omdat het een van de laatste cleaners op de markt, die is gelanceerd in 2011. Dit betekent dat het is uitgerust met de nieuwste technologie om te werken met de wil van Vista, Windows 7 en Windows 8.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska