Ilmaiset Computer Advice

Mikä on paras rekisterin puhdistaja Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista

Vista on yksiuusimpia versioita Windows-, ei ole ihme, että monet ihmiset yrittävät pitää sen käynnissä nopeasti ja sujuvasti rekisterin puhdistaja. Kuitenkin on niin paljon rekisterin puhdistaja siellä, että se voi olla hyvin hämmentävää tietää, mikä niistä onparas. Onneksi olemme löytäneetpuhdistaja, joka toimii erittäin hyvin Vista!

Ongelma useimmissa rekisterin puhdistaja on, että ne eivät ole edenneet tarpeeksi toimimaan Vistassa. Koska Vista on niin monia uusia ominaisuuksia, monet vanhat rekisterin siivoojat eivät pysty korjaamaan sitä kunnolla, on hyödytöntä käyttää niitä. Näet, rekisterin puhdistaja on kaikki suunniteltu yksi tarkoitus mielessä - putsatarekisterin tietokantaan ja korjata mahdolliset ongelmat, jotka ovat siellä.

Rekisterin oniso tietokanta, joka tallentaa kaikkiasetukset ja vaihtoehdot tietokoneen, ja tuotiin Windows Windows 98. Siinä se pohjimmiltaanpaikka Windows tallentaa kaiken Windows teeman värit käyttäjätunnukset ja kirjautumistiedot ja on näin ollen tärkeä osa tietokoneen. Se on kuitenkin myös yksisuurimmista syistä ongelmia tietokoneessa, vaikka Vista.

ValitettavastiRekisteri sisältää niin paljon tärkeää tietoa, että Windows tuntee tarvetta jatkuvasti avata ja muokata 100 prosenttia rekisterin tiedostoja kerralla. Tämä olisi kunnossa, mutta Windows saa sekoittaa ja tallentaa nämä tiedostot väärällä tavalla, mikä tekee niistä korruptoitunut ja vaurioitunut. Tämä tapahtuu kaikissa Windows-versioissa, kuten Vista... ja tarvitsetrekisterin puhdistaja korjata sen.

Koska Vista on niinedistyksellinen käyttöjärjestelmä, verrattunatykkää XP ja 98, sinun täytyy olla varma, että rekisterin puhdistaja on todella menossa töihin sitä. Rekisterin siivoojat työskentelevät skannaamalla läpikoko tietokannan ja siivoamassa tahansa lahjoa arkisto tiedostot, jotka he löytävät, ja koska Vista on niin monia uusia ominaisuuksia ja tiedostojen sisältä arkisto, monet vanhemmat rekisterin puhdistaja ei puhdistaa sitä kunnolla.

Itse asiassa, jos käytät väärää Registry Cleaner Vista, voit tehdä tietokoneen pysyvästi vahingoittaa, koska vanhemmat rekisterin puhdistaja tai huonolaatuisia puhdistusaineita, yksinkertaisesti merkitä kaikkiuudet osatVistan rekisterin ongelmallisena, mikä tarkoittaa, että se yrittää ja poistaa ne kaikki koneeltasi. Ilmeisesti tämä aiheuttaa mittaamatonta vahinkoa ja voi jopa estää Vista lataamisen.

Parhaat Vista Registry Cleaner onyksi, joka puhdistaaeniten todellista arkisto ongelmiaturvallisin tapa mahdollista, ja tutkittuaan monet suosituimmista siivoojat, olemme huomanneet, ettätyökalu nimeltään Max Utilities on todellatehokkain Vista. Käyttäneensä Max Utilities meidän testi PC, huomasimme, että se voisi putsataeniten korruptoitunut rekisterin tiedostot, siivous 2500 yli1500muut puhdistusaineet löytynyt. Tämä on mahdollista, koska se on yksi uusimman puhdistaja markkinoilla, joka aloitettiin vuonna 2011. Tämä tarkoittaa, se on varustettuviimeisintä teknologiaa työskennellätykkää Vista, Windows 7 ja Windows 8.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska