Gratis Computer Advice

Hva er den beste registret renere for Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista

Med Vista er en av de nyeste versjonene av Windows, er det ikke rart at mange mennesker prøver å holde den i gang raskt og greit med registret rengjøringsmidler. Men det er så mange registret rengjøringsmidler der ute at det kan være veldig forvirrende å vite hvilken som er best. Heldigvis har vi funnet en renere som fungerer veldig bra på Vista!

Problemet med de fleste registret rengjøringsmidler er at de ikke er avanserte nok til å kjøre på Vista. Fordi Vista har så mange nye funksjoner, mange av de gamle registret rengjøringsmidler er ikke i stand til å fikse det på riktig måte, noe som gjør det meningsløst å bruke dem. Du skjønner, register rengjøringsmidler har alle blitt designet med ett formål for øyet - å rense ut registerdatabasen og fikse noen av problemene som er der inne.

Registeret er en stor database som lagrer alle innstillinger og valg for din datamaskin, og ble introdusert i Windows i Windows 98. Det det i utgangspunktet et sted for Windows til å lagre alt fra Windows temafarger til dine brukernavn og innloggingsdetaljer og er følgelig en viktig del av din PC. Men det er også en av de største årsakene til problemer på datamaskinen, selv i Vista.

Dessverre inneholder registeret så mye viktig informasjon som Windows føler behovet for å stadig åpne og redigere 100 prosent av register filer på en gang. Dette ville være greit, men Windows blir forvirret og lagrer disse filene på feil måte, noe som gjør dem korrupte og skadet. Dette skjer på alle versjoner av Windows, inkludert Vista... og du trenger en registret renere å fikse det.

Men fordi Vista er et slikt avansert operativsystem, sammenlignet med storheter som XP og 98, må du være sikker på at registret renere er faktisk kommer til å arbeide med den. Registret rengjøringsmidler fungerer ved å skanne gjennom hele databasen og rense ut eventuelle korrupte register filer som de finner, og fordi Vista har så mange nye funksjoner og filer i registeret, vil mange eldre registret rengjøringsmidler ikke rense den ut ordentlig.

Faktisk, hvis du bruker feil registret renere med Vista, kan du gjøre PCen permanent skade, fordi eldre registret rengjøringsmidler, eller dårlig kvalitet rengjøringsmidler, vil bare merke alle de nye delene av Vista registret som problematisk, noe som betyr at den vil prøve og fjerne dem alle fra systemet. Selvfølgelig vil dette føre Untold skade og kan også hindre Vista fra lasting opp.

Den beste Vista registret renere er den som vil rense de fleste real registret problemer i tryggest mulig måte, og etter å ha testet mange av de mest populære rengjøringsmidler, har vi funnet ut at et verktøy kalt Max Utilities er faktisk den mest effektive for Vista. Etter å ha brukt Max Utilities på vår test- PC, oppdaget vi at det kunne rense ut de mest korrupte register filer, rengjøring 2500 over 1500 andre rengjøringsmidler funnet. Dette er mulig fordi det er en av de nyeste rengjøringsmidler på markedet, etter å ha blitt lansert i 2011. Dette betyr at det har blitt utstyrt med den nyeste teknologien for å jobbe med slike som Vista, Windows 7 og Windows 8.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska