Gratis Computer Råd

Vilken är den bästa Registry Cleaner för Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista

Med Vista är en av de senaste versionerna av Windows, är det inte konstigt att många människor försöker att hålla den igång snabbt och smidigt med registret städare. Men det finns så många registret städare där ute som det kan vara mycket förvirrande att veta vilken som är bäst. Som tur är har vi hittat en renare som fungerar mycket bra på Vista!

Problemet med de flesta registret städare är att de inte är tillräckligt avancerad för att köras på Vista. Eftersom Vista har så många nya funktioner, många av de gamla registret städare inte kan fixa det på rätt sätt, vilket gör det meningslöst att använda dem. Du förstår, registret städare har alla utformats med ett syfte i åtanke - att rensa ut registret databasen och fixa några av de problem som finns i det.

Registret är en stor databas som lagrar alla inställningar och alternativ för din dator, och introducerades i Windows i Windows 98. Det är i grunden en plats för Windows för att lagra allt från din Windows temafärger till dina användarnamn och inloggningsuppgifter och är därför en viktig del av din dator. Men det är också en av de största orsakerna till problem på din dator, även i Vista.

Tyvärr registret innehåller så mycket viktig information som Windows känner ett behov av att ständigt öppna och redigera 100 procent av registerfilerna på en gång. Det skulle vara okej, men Windows blir förvirrad och sparar filerna på fel sätt, vilket gör dem korrupta och skadade. Detta händer på alla versioner av Windows, inklusive Vista... och behöver ett register renare att fixa det.

Men eftersom Vista är ett så avancerat operativsystem, jämfört med lik av XP och 98, måste du vara säker på att registret renare faktiskt kommer att arbeta med det. Registret städare arbete genom att skanna igenom hela databasen och rensa ut alla korrupta registerfiler som de hittar, och eftersom Vista har så många nya funktioner och filer inne i registret, kommer många äldre registret städare inte rensa ut ordentligt.

Faktum är att om du använder fel registret renare med Vista, kan du göra din dator permanent skada, eftersom äldre registret städare, eller dåliga städare kvalitet, helt enkelt kommer att märka alla nya delar av Vista registret som problematisk, vilket innebär att det kommer att försöka och ta bort dem från systemet. Självklart kommer detta att orsaka outsägligt skador och kan till och med förhindra Vista från att laddas upp.

Den bästa Vista Registry Cleaner är den som kommer att rengöra de flesta verkliga registret problem på säkrast möjliga sätt, och efter att ha testat många av de mest populära städare, har vi funnit att ett verktyg som heter Max Utilities är faktiskt den mest effektiva för Vista. Efter att ha använt Max Utilities på vårt test dator, upptäckte vi att det kan rensa ut de mest korrupta registerfilerna, städning 2.500 över 1.500 andra rengöringsmedel som finns. Detta är möjligt eftersom det är en av de senaste rengöringsmedel på marknaden, efter att ha lanserats under 2011. Det innebär att den har utrustats med den senaste tekniken för att arbeta med artister som Vista, Windows 7 och Windows 8.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska