Ilmaiset Computer Advice

Paras osto vinkkejä rekisterin puhdistaja

Jos olet epätoivoinen lopettaa niitä virheilmoituksia popping keskeyttää työsi, sinun täytyy saada paras rekisterin puhdistaja. Tämä koskee myös asioita hidas PC, jäätyy ja PC kaatuu. Nämä yhteinen tietokone ongelmat ovat jäljitettävissä Windowsin rekisterin tietokoneen koneen.

Tämä sijainti on tiheästi käytetty, ja se on siksi altis virheille. Kun tämä tietokanta tietokoneen on vioittunut, se tuottaa yhteisiä ongelmia, kuten edellä. Sinulla on vain yksi vaihtoehto ratkaista näitä asioita - oikeanlaista rekisterin korjaus työkalun.

Kuitenkin toinen asia, joka voi aiheuttaa tietokoneen nopeutta hidastaa on virus. Mutta tilanteessa, jossa sinulla on toimiva antivirus, niin ongelma on lähtöisin missään muualla, mutta Windowsin rekisterin.

Nyt, jos haluat ostaa PC-työkalun tarkastelun, yksi oikeat askeleet tehdä on lukea aito arvion verkossa, noin alkuun ohjelmista ja niiden eri ominaisuuksia. Mutta sinun täytyy varmistaa, että et ole vain lukemista markkinoinnin hype. Käy myös tietokone foorumeilla ja selvittää, mitä ihmiset sanovat näitä ohjelmia. Kiinnittämään enemmän huomiota suositusten asiantuntijoita.

Toinen poikkeuksellinen tapa etsiä täydellinen Registry Cleaner on yrittää vapaa versioita. Ne eivät voi antaa sinulle tarkkaa toivottua tulosta, koska useimmat heistä ovat diagnostisia luonteeltaan. Kuitenkin se toimii aavistustakaan, mitä odottaa, kun ostat täyden version. Etsiä tällaisia ​​vapaa versioita verkossa ja ladata kiinni järjestelmään. Heti kun käynnistää ohjelman, voit jatkaa skannausta. Tulos scan ja havaita asioita näkyy ruudulla sinulle. Mikä tahansa ohjelma, joka tunnistaa paljon virheitä lupaa olla tehokkaita. Mutta yksi kysymys. Jotkut ovat väittäneet, että jotkin ohjelmat eivät ole tarkkoja niiden virheiden tunnistamiseksi, ne ovat sitä mieltä, että jotkut heistä ovat myös voimassa tiedostoja osana virheen! Siksi sinun pitäisi olla extra-yleensä varovainen, ettei tee väärän valinnan.

Kaikkiaan voit luottaa rekisterin puhdistaja Max Utilities parantaa yleistä tietokoneen suorituskykyä koneen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska