Gratis Computer Advice

De beste kjøpe tips for registret renere

Hvis du er desperat etter å stoppe disse feilmeldingene dukker opp for å avbryte arbeidet, må du få en ideell registret renere. Dette gjelder også spørsmål om treg PC, fryser og PC krasj. Disse vanlige dataproblemer er sporbare til Windows-registret på datamaskinen din maskin.

Denne plasseringen er tett fylt, og er derfor utsatt for feil. Når denne databasen på PC-en er ødelagt, vil det produsere vanlige problemer som skissert ovenfor. Du har bare en mulighet til å løse disse problemene - få riktig registret reparere verktøyet.

Imidlertid er et annet problem som kan føre til PCens hastighet å bremse ned virus. Men i en situasjon der du har en fungerende antivirus, så problemet må komme fra noe annet sted, men Windows-registret.

Nå, hvis du ønsker å kjøpe PC-verktøyet under vurdering, en av de riktige skritt å ta, er å lese ekte anmeldelser på nettet, om de beste programmene og deres ulike funksjoner. Men du må sørge for at du ikke bare lese produktmarkedsføring hype. Også besøk fora datamaskinen og finne ut hva folk sier om disse programmene. Betale nærmere oppmerksomhet til anbefalingene fra ekspertene.

En annen utmerket måte av å lete etter den perfekte registret renere er å prøve gratis versjoner. De kan ikke gi deg nøyaktig ønsket resultat siden de fleste av dem er diagnostisk i naturen. Imidlertid vil det tjene som et hint om hva du kan forvente når du kjøper fullversjonen. Se etter slike gratis versjoner på nettet og laste ned på systemet ditt. Så snart du starter programmet, kan du fortsette med skanning. Resultatet av skanningen og de oppdagede problemer vil vises på skjermen for deg. All programvare som identifiserer en masse feil lover å være effektive. Men det er ett problem her. Noen har hevdet at noen av disse programmene er ikke nøyaktig med sine feil identifikasjon, de er av den oppfatning at noen av dem har også gyldige filer som en del av feil! Dette er grunnen til at du bør være ekstra-ordinært forsiktig med å gjøre et feil valg.

I det hele tatt, kan du stole på registret rengjøringsmidler Max Utilities å forbedre den generelle ytelsen til datamaskinen din maskin.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska