Gratis Computer Advice

Bedste funktioner i registreringsdatabasen renere

Registry rengøringsmidler er de bedste redskaber til at optimere hastigheden og generelle ydeevne af din computer system.

Hvis du har lav hastighed ydeevne med din computer, eller at ansøgningerne tager lang tid at indlæse, ikke kigge langt for løsningen. Det bedste middel er specialiserede pc-værktøjer kender som registreringsdatabasen reparation.

Men før du går videre, skal du vide, hvilke funktioner du bør insistere på, når man ser at vælge dette værktøj. Der er en masse af disse værktøjer på markedet i dag. Sommetider kan du få meget forvirret over at vælge. Men hvis du ved, hvilke funktioner til at se ud for, vil du ikke blive forvirret. Når du begiver dig ud for at få dette vigtige pc-værktøjet, så tjek for disse væsentlige funktioner;

Windows Version Egnethed: Det er vigtigt at kontrollere, om softwaren matcher windows version på din PC. Programmer som Max Utilities kan bruges på de forskellige vinduer versioner såsom Windows 7, Vista, 2000, '98, 2004. Men tjek for at sikre en i brug på din pc er inklusive. Hvis du bruger den forkerte, kan du oprette flere spørgsmål om din PC.

Automatisk Scan / Restore Funktion: når softwaren er udstyret med en auto backup funktion, vil pc'ens registreringsdatabase skal bakkes op for at undgå tab af vitale filer, når der opstår fejl. Denne funktion er meget vigtig og skal være til stede i registreringsdatabasen reparation værktøj af dine valg. I nyere tid er de fleste registreringsdatabasen rengøringsassistenter er udstyret med denne funktion. Men find ud af om den du er ved hjælp af funktioner auto backup værktøj.

Brugervenlighed: Hvis du er en newbie computer-bruger, skal du insistere på denne funktion i tillæg til de to ovennævnte. Dette vil hjælpe dig til hurtigt at opnå den scanning og rensning af din pc med lidt eller ingen hjælp. Max Utilities er et af de programmer, med nem-at-bruge interface. Det giver dig nem navigation under scanning og rensning proces.

Det er de øverste funktioner, du skal kigge efter, når du søger efter registreringsdatabasen rengøringsassistenter til at optimere computerens ydeevne. Men der er andre avancerede funktioner.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska