Gratis Computer Advies

Beste eigenschappen van registry cleaner

Registry cleaners zijn de beste tools voor het optimaliseren van de snelheid en de algemene prestaties van uw computersysteem.

Als u een lage snelheid prestaties met uw computer systeem, of dat de applicaties nemen leeftijden te laden; niet ver te zoeken naar de oplossing. De beste remedie is gespecialiseerd PC gereedschappen kennen als register reparatie programma.

Maar voordat u verder gaat, moet je weten welke functies je moet aandringen op bij het zoeken naar deze tool te selecteren. Er zijn veel van deze tools in de markt van vandaag. Soms kan je heel in de war raken over de te kiezen. Echter, als je weet welke functies om uit te kijken, zul je niet in de war raken. Wanneer u uit om deze essentiële pc-tool te krijgen, te controleren op deze essentiële kenmerken;

Windows Versie Geschiktheid: het is belangrijk om te controleren of de software overeenkomt met de Windows-versie op uw pc. Programma's zoals Max Utilities kunnen worden gebruikt op de verschillende vensters versies zoals Windows 7, Vista, 2000, '98, 2004. Maar controleren om ervoor te zorgen dat het een in gebruik op uw PC is inclusief. Als je de verkeerde gebruikt, kunt u het scheppen van meer problemen op uw pc.

Automatische scan / Restore functie: wanneer de software is voorzien van een automatische back-upfunctie, zal register van uw PC worden ondersteund om het verlies van vitale bestanden te vermijden bij fout. Deze functie is zeer essentieel en moet aanwezig zijn in het register reparatie tool van uw keuze. In de afgelopen tijd, zijn de meeste register cleaners uitgerust met deze functie. Echter, na te gaan of degene die u over het gebruik van de functies van de automatische back-up tool.

Gebruiksvriendelijkheid: Als je een newbie computer gebruiker, moet je er op deze functie, naast de bovenstaande twee. Dit zal u helpen om snel te bereiken het scannen en opschonen van uw pc met weinig of geen hulp. Max Utilities is een van de programma's met eenvoudig te gebruiken interface. Het biedt u een eenvoudige navigatie tijdens het scannen en reinigingsproces.

Dit zijn de top functies die u op moet letten bij het zoeken naar register cleaners op de prestaties van uw computer te optimaliseren. Er zijn echter andere geavanceerde functies.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska