Ilmaiset Computer Advice

Parhaat ominaisuudet rekisterin puhdistaja

Rekisterin siivoojat ovat parhaita keinoja optimoida nopeutta ja yleistä suorituskykyä tietokoneeseen.

Jos sinulla on hidas suorituskykyä tietokoneen järjestelmän, tai että hakemukset ottaen ikuisuuden ladata, ei etsiä kaukaa ratkaisu. Paras lääke on erikoistunut PC-työkalut tunnetaan rekisterin korjaus ohjelmat.

Mutta ennen kuin jatkat, sinun täytyy tietää, mitä ominaisuuksia pitäisi vaatia, kun haluavat valita tämän työkalun. On olemassa paljon näitä työkaluja markkinoilla tänään. Joskus voi saada hyvin hämmentynyt yksi valita. Kuitenkin, jos tiedät mitkä ominaisuudet varoa, et hämmentyä. Kun esitetään saada tätä tärkeää PC-työkalun, tarkista nämä olennaiset piirteet;

Windows-versio Soveltuvuus: on tärkeää tarkistaa, jos ohjelmisto vastaa Windows-versio tietokoneessa. Ohjelmat kuten Max Utilities voidaan käyttää eri Windows-versioissa, kuten Windows 7, Vista, 2000, '98, 2004. Mutta varmista jo käytössä tietokoneessa on kattava. Jos käytät väärä, voit luoda lisää kysymyksiä tietokoneellesi.

Automaattinen Scan / palautus Ominaisuus: kun ohjelmisto on varustettu automaattisella varmuuskopiointi ominaisuus, tietokoneen rekisterin varmuuskopioidaan välttää menetys elintärkeitä tiedostoja, kun virhe ilmenee. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeää ja on läsnä rekisterin korjaus työkalun valinta. Viime aikaan useimmat rekisterin puhdistaja on varustettu tätä ominaisuutta. Kuitenkin selvittää, jos yksi olet ominaisuuksia käyttäen automaattinen varmuuskopiointi työkalu.

Käyttäjäystävällisyys: Jos olet newbie tietokoneen käyttäjä, sinun täytyy vaatia tätä ominaisuutta lisäksi edellä kaksi. Tämä auttaa sinua nopeasti saavuttaa tarkistus ja puhdistus tietokoneen vähän tai ei lainkaan apua. Max Utilities on yksi ohjelmien helppo käyttöliittymä. Se tarjoaa helpon navigoinnin aikana tarkistus ja puhdistus prosessi.

Nämä ovat suosituimmat ominaisuudet kannattaa varoa etsiessään rekisterin puhdistaja optimoida tietokoneen suorituskykyä. On kuitenkin olemassa muita lisäominaisuuksia.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska