Gratis Computer Advice

Beste funksjonene i registret renere

Registret rengjøringsmidler er de beste verktøyene for å optimalisere hastighet og generell ytelse av datasystemet.

Hvis du har lav hastighet ytelse med datasystemet, eller at programmene tar evigheter å laste, trenger ikke lete lenge for løsningen. Det beste middel er spesialiserte PC-verktøy kjent som registret reparasjon programmer.

Men før du går videre, må du vite hvilke funksjoner du bør insistere på når du ønsker å velge dette verktøyet. Det er mange av disse verktøyene på markedet i dag. Noen ganger kan du bli veldig forvirret om du skal velge. Men hvis du vet hvilke funksjoner du skal se etter, vil du ikke bli forvirret. Når du setter ut for å få dette viktige PC-verktøyet, sjekk for disse viktige funksjoner;

Windows versjon Egnethet: det er viktig å kontrollere om programvaren passer til Windows-versjonen på PC-en. Programmer som Max Utilities kan brukes på de forskjellige Windows-versjoner som Windows 7, Vista, 2000, '98, 2004. Men sjekk for å sørge for at den er i bruk på PC-en er inkluderende. Hvis du bruker feil en, kan du lage flere problemer på PCen.

Automatic Scan / Restore Feature: når programvaren er utstyrt med en automatisk backup funksjonen, vil PCens register sikkerhetskopieres for å unngå tap av viktige filer når feilen oppstår. Denne funksjonen er svært viktig og må være til stede i registret reparere verktøy av ditt valg. I nyere tid er de fleste registret rengjøringsmidler utstyrt med denne funksjonen. Men finn ut om den du er i ferd med funksjoner for automatisk backup verktøyet.

Brukervennlighet: Hvis du er en nybegynner datamaskin bruker, må du insistere på denne funksjonen i tillegg til ovennevnte to. Dette vil hjelpe deg til å raskt oppnå skanning og rengjøring av PCen med liten eller ingen hjelp. Max Utilities er et av programmene med lett-å-bruke grensesnitt. Det tilbyr deg enkel navigering under skanning og renseprosessen.

Dette er de beste funksjonene du bør se etter når du søker etter register rengjøringsmidler for å optimalisere ytelsen til datamaskinen din. Men det er andre avanserte funksjoner.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska