Gratis Computer Råd

Bästa funktionerna i registret renare

Registret städare är de bästa verktygen för att optimera hastigheten och allmänna prestanda i din dator.

Om du har låg hastighet prestanda med din dator, eller att ansökningarna tar evigheter att ladda, ser inte långt för lösningen. Det bästa botemedlet är specialiserade PC-verktyg känner som register reparation.

Men innan du går vidare, måste du veta vilka funktioner du bör insistera på när man ser att välja detta verktyg. Det finns en hel del av dessa verktyg på marknaden idag. Ibland kan du få mycket förvirrad om att välja. Men om du vet vilka funktioner att hålla utkik efter, kommer du inte bli förvirrad. När du ställer ut för att få detta viktiga PC-verktyg, kontrollera om dessa viktiga funktioner;

Windows Version Lämplighet: Det är viktigt att kontrollera om programvaran matchar Windows-version på datorn. Program som Max Utilities kan användas på de olika Windows-versioner som Windows 7, Vista, 2000, '98, 2004. Men kontrollera att det som används på datorn är allomfattande. Om du använder den fel, kan du skapa fler problem på din dator.

Automatisk Scan / Restore Feature: när programmet är utrustad med en automatisk backup funktion, kommer din dators register säkerhetskopieras för att undvika förlust av viktiga filer när fel uppstår. Denna funktion är mycket viktigt och måste finnas i registret reparation verktyg som du väljer. På senare tid är de flesta registret städare är utrustade med denna funktion. Men ta reda på om det du om att använda funktioner i verktyget automatisk backup.

Användarvänlighet: Om du är en nybörjare datoranvändare, måste du insisterar på denna funktion i tillägg till ovanstående två. Detta kommer att hjälpa dig att snabbt nå skanning och rensning av din dator med liten eller ingen hjälp. Max Utilities är ett av de program som är lätt att använda gränssnittet. Det ger dig enkel navigering under skanning och reningsprocessen.

Dessa är de viktigaste funktionerna du bör se upp för när man söker efter registret städare för att optimera datorns prestanda. Men det finns andra avancerade funktioner.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska