Ilmaiset Computer Advice

Paras ja ilmainen rekisterin puhdistaja PC

Kun se tulee valita paras ilmainen rekisterin puhdistaja ohjelmisto on olemassa joitakin asioita, sinun täytyy tietää, jotta oikean päätöksen. Ensinnäkin useimmat Registry Cleaner ohjelmia, voit ladata internet ovat itse asiassa ole eivätkä vaadi maksun täyden hyödyntämisen.

Tämä on todella hyvä asia, sillä useimmat freeware sovellukset aiheuttavat riskin tartuttamisesta tietokoneen vakooja-tai mainosohjelmia niin maksettu vaihtoehto takaa sinulle laatua pc korjaus työkalu. Huolimatta siitä, useimmat meistä käyttävät näitä pc korjaus työkaluja tietokoneita alkaa tulla vähemmän toiminnallinen kuinka moni meistä todella tietää, mitä rekisterin tekee?

Windowsin rekisterissä on pohjimmiltaan kokoonpano kartta ja varastointi tietokanta, joka omistaa kaikki käyttöjärjestelmien ohjelmistot, laitteet ja käyttäjän profiilin kokoonpanojen muodossa merkintöjä. Tärkein syy, miksi rekisteri tulee ongelmallinen ajan johtuu pitkälti siitä, että keskimääräinen tietokoneen käyttäjä suorittaa usein lisäyksiä ja poistoja ohjelmistojen ja laitteistojen, joka jättää kiintolevyn hajallaan tarpeeton tai käyttämättömät ohjaimet ja tiedostot. Käytännössä tämä aiheuttaa sen, että rekisterin laajentaa ajan, jossa se tulee "paisunut", jossa suuri osa käyttämättä tietoa, joka vaikuttaa negatiivisesti ikkunat kykyä käsitellä tietoja siitä.

Joten jos ikkunat on jatkuvasti Valuutan tästä tietokannasta ladata ohjelmia ja tehtäviä voi ymmärtää, miksi se voi aiheuttaa ongelmia, kuten nopeus hajoamista, usein virheilmoituksia ja vähemmän toimintoja olisi se tullut virheellinen. Siksi sinun täytyy suorittaa säännöllisesti skannaa paras ilmainen rekisterin puhdistaja saatavilla, jotta varmistetaan, että tietokoneesi puhtaana ja estää järjestelmän vika.

Kun se tulee valita paras ilmainen Windowsin rekisterin siivooja voin hyvin suositella Max Utilities. Tämä PC optimointi ja korjaus työkalu edelleen saada suosiota, koska sen vankka korjaus kykyjä ja on pitänyt minun pc virheetöntä.

Jos haluat ladata uusimman ilmainen versio ja skannata tietokoneesi nyt käy verkkosivuilla alla.
www.maxutilities.comDansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska