Ilmaiset Computer Advice

Paras Registry Cleaner Windows-käyttöjärjestelmä

Tietokoneesi on investointi, joka on oikein huolta, saadakseen parhaan tuoton. Yleisin käytössä ilmeneviä ongelmia tietokoneen voidaan jäljittää rekisterin. Tämä segmentti tietokoneeseen on varsin herkkä ja monimutkainen, se käsittelee suuren määrän tietoa ja on siten erittäin altis korruptiolle, kun nämä tiedostot ovat virheellisiä.

Suurinta herkkua voit antaa tietokoneen on saada tehokas rekisterin puhdistaja kätevä. Tämä on hyvä huolto toimenpide tietokoneellesi. Se ei maksa paljon saada tämä suuri PC-järjestelmän avulla, itse asiassa jotkut heistä avulla voit suorittaa vapauttaa kartoittaa. Mutta jos todella haluat saada parhaan tuloksen näitä työkaluja, se on erittäin suositeltavaa mennä ne, jotka tarjotaan maksua vastaan, ne ovat yleensä tehokkaampia.

Rekisterin siivoojat pystyvät havaitsemaan virhettä tai asiasta löytyy Windowsin rekisterin oman henkilökohtaisen tietokoneen ja puhdistaa ne pois. Tehokkaalla rekisterin puhdistaja, olet muutaman klikkauksen päässä optimoida nopeutta ja yleistä tietokoneen suorituskykyä koneen. Jopa newbie tietokoneen käyttäjä voi helposti käyttää näitä ohjelmia, koska ne tulevat käyttäjäystävällisiä lomakkeita, jotka eivät vaadi ulkoista apua käyttää niitä.

Hyvä PC-työkalu tulee auto Varmuuskopio / ominaisuus varmistaa, et menetä mitään tiedostoa aikana puhdistaa tietokoneeseen. Vaikka kokeneimpia ohjelma, virhe voi tapahtua, siksi sinun pitäisi mennä ohjelmien automaattinen varmuuskopiointi ominaisuus, joten voit olla turvallisella puolella, kun siivoat järjestelmän. Ehkä et halua skannata jokainen osa tietokoneen rekisterin, jotkut ohjelmisto-ominaisuus custom scan, jotta voit ilmoittaa ainoastaan ​​segmenttien haluat skannata ja puhdistaa per kerta.

On hyvä idea tehdä vähän tutkimusta, kun etsit parhaiten ohjelmisto käyttää optimointia tietokoneeseen. Yksi ohjelmista, jotka ovat saaneet laajan hyväksynnän PC käyttäjien Max Utilities, tämä ohjelma on erittäin tehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska