Gratis Computer Advice

Hvad er bedste registreringsdatabasen renere for din PC

Der er så mange forskellige registreringsdatabasen rengøringsmidler på markedet, at det kan være en utrolig svært valg at vide, hvilken en vil hjælpe dig med at løse din computer mest. Dette er et stort problem, fordi det betyder, at du ikke ved, om den renere du bruger rent faktisk vil hjælpe din PC.

Heldigvis har vi testet mange forskellige registreringsdatabasen rengøringsassistenter og har fundet en, der fungerer meget godt.

Problemet med mange registreringsdatabasen rengøringsmidler er, at de ikke er stærke nok til at finde de fleste problemer på din computer. Du ser, alle registreringsdatabasen værktøjer er blevet skabt for at gøre det samme job - at fastsætte en del af dit system kaldes registreringsdatabasen.

Registreringsdatabasen er en stor database, som gemmer alle former for oplysninger og indstillinger om din pc, så din computer til at huske ting som baggrund på skrivebordet og din internet favoritter, hver gang du starter din computer.

Registreringsdatabasen er så vigtigt for din pc, at det er faktisk overused og forårsager mange af dine største computer problemer.

Den indskrive har så mange vigtige filer indeni, at Windows altid er åbne og redigere 100-vis af registreringsdatabasen filer på en gang. Dette gør det ekstremt forvirret, hvilket den for at spare mange af disse filer i den forkerte vej, hvilket gør dem korrupte og beskadigede.

Og når dette sker, din computer har en utrolig vanskelig opgave at skulle dechifrere disse filer før det kan læse dem, hvilket gør det bremse dramatisk.

Dette er et stort problem, som berører alle Windows-computer, og er kun blevet værre og værre ... fordi Windows ikke er i stand til at fastsætte de korrupte indskrive filer selv, fører det til bare at opbygge mere og mere af de korrupte dem.

Registry rengøringsmidler er blevet skabt til at scanne gennem registreringsdatabasen og løse nogen af ​​de problemer, der er derinde. Det betyder, at for at rense ud i registreringsdatabasen på den mest effektive måde, er du nødt til at være i stand til at bruge en renere, der kan finde og løse de mest registreringsdatabasen problemer.

Og desværre er mange af de rengøringsassistenter derude er simpelthen ikke stærke nok til at finde de fleste problemer på din PC, der fører dem til at forsøge at fjerne mange sunde indskrive filer. Dette kan forårsage store problemer med din computer, såsom at gøre det i stand til at starte op.

Efter at have testet alle de mest populære registreringsdatabasen rengøringsassistenter, vi har fundet, at et værktøj kaldet Max Utilities virker bedst. Max Utilities er en af ​​de nyeste registreringsdatabasen rengøringsmidler på markedet, kun have været udgivet i begyndelsen af ​​2009.

Men det er allerede en af ​​de mest populære værktøjer, med 100-vis af downloads om dagen. Det er blevet så populære takket være adskillige avancerede funktioner, som gør den i stand til at scanne og løse de fleste problemer inde i din pc.

Disse funktioner er designet til at arbejde med de nyeste versioner af Windows (Windows 8) og omfatter en avanceret scanning motor og en komplet backup facilitet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska