Gratis Computer Advies

Wat is het beste register cleaner voor uw pc

Er zijn zo veel verschillende register cleaners op de markt, dat het een ongelooflijk moeilijke keuze om te weten welke men gaat helpen uw computer de meest fix kan zijn. Dit is een groot probleem, want het betekent dat je niet weet of de stofzuiger die u gebruikt daadwerkelijk gaat helpen uw pc.

Gelukkig hebben we getest veel verschillende register cleaners en een die heel goed werkt hebben gevonden.

Het probleem met veel registry cleaners is dat ze niet krachtig genoeg om de meeste problemen te vinden op uw computer. U ziet, alle registry tools zijn gemaakt om hetzelfde werk te doen - om een ​​deel van uw systeem, genaamd het register vast te stellen.

Het register is een grote database, die allerlei informatie en instellingen over uw pc opslaat, waardoor de computer om dingen zoals uw bureaublad achtergrond en uw Internet favorieten vergeet niet, elke keer dat u uw computer opstart.

Het register is zo belangrijk voor uw pc, dat het eigenlijk te veel gebruikt en zorgt ervoor dat veel van uw grootste computerproblemen.

Het register heeft zoveel belangrijke bestanden binnen, dat Windows wordt altijd openen en bewerken 100's van register bestanden in een keer. Dit maakt het uiterst verward, waardoor het op te slaan veel van deze bestanden in de verkeerde manier, waardoor ze corrupt en beschadigd.

En wanneer dit gebeurt, uw computer heeft een ongelooflijk moeilijke taak van het hebben van te ontcijferen deze bestanden voordat ze kunnen lezen, waardoor het vertragen dramatisch.

Dit is een groot probleem dat elke Windows-computer beïnvloedt, en wordt alleen maar erger en erger ... omdat Windows niet in staat is om de corrupte register bestanden zelf, leidt het gewoon bouwen meer en meer van de corrupte degenen repareren.

Registry cleaners zijn gecreëerd om te scannen via het register database en zet een van de problemen die zijn daar. Dit betekent dat om te reinigen van het register op de meest effectieve manier, moet je in staat zijn om een ​​reiniger die kan vinden en oplossen van de meest register problemen gebruiken.

En helaas, veel van de schoonmakers die er zijn simpelweg niet krachtig genoeg om de meeste problemen te vinden op uw pc, waardoor ze om te proberen en te verwijderen veel gezonde register bestanden. Dit kan grote problemen met uw computer, zoals het maken van het niet in staat om op te starten veroorzaken.

Getest te hebben al de meest populaire register cleaners, we hebben geconstateerd dat er een tool genaamd Max Utilities werkt het beste. Max Utilities is een van de nieuwste register cleaners op de markt, zij werden pas uitgebracht in begin 2009.

Echter, het is nu al een van de meest populaire tools, met 100's van downloads per dag. Het is zo populair geworden dankzij een aantal geavanceerde functies, waardoor deze in staat te scannen en de meeste problemen in je PC te maken.

Deze functies zijn ontworpen om te werken met de nieuwste versies van Windows (Windows 8) en omvatten een geavanceerde scan-engine en een complete back-up faciliteit.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska