Ilmaiset Computer Advice

Mikä on paras rekisterin puhdistaja tietokoneellesi

On niin monia eri rekisterin puhdistaja markkinoilla, että se voi olla uskomattoman vaikea valinta tietää, mikä niistä on menossa auttamaan sinua korjata tietokoneen eniten. Tämä on suuri ongelma, koska se tarkoittaa, että et tiedä, jos siivooja käytät todella aikoo auttaa tietokoneen.

Onneksi olemme testanneet monia eri rekisterin puhdistaja ja löytänyt yhden, joka toimii erittäin hyvin.

Ongelma monia rekisterin puhdistaja on, että ne eivät ole tarpeeksi tehokas löytää eniten ongelmia tietokoneessa. Katsos, kaikki rekisterin työkalut on luotu tekemään samaa työtä - korjata osa järjestelmän kutsutaan arkisto.

Rekisterin on iso tietokanta, joka tallentaa kaikenlaisia ​​tietoja ja asetuksia tietokoneesta, jonka avulla tietokone muistaa asioita, kuten työpöydän taustakuvan ja Internet-suosikkeja, joka kerta kun käynnistät tietokoneen.

Rekisterin on niin tärkeä tietokoneeseen, että se on oikeastaan ​​liikaa ja aiheuttaa monia teidän suurin tietokone ongelmia.

Rekisterin on niin paljon tärkeitä tiedostoja sisällä, että Windows on ikuisesti avaaminen ja muokkaaminen 100: n rekisterin tiedostot kerralla. Tämän vuoksi on äärimmäisen sekava, mikä se säästää monta näistä tiedostoista väärällä tavalla, mikä tekee niistä korruptoitunut ja vaurioitunut.

Ja kun tämä tapahtuu, tietokone on uskomattoman vaikea tehtävä ottaa tulkita nämä tiedostot ennen kuin se voi lukea niitä, mikä hidastaa merkittävästi.

Tämä on suuri ongelma, joka vaikuttaa jokaiseen Windows-tietokoneeseen, ja on vain pahenevan entisestään ... koska Windows ei korjata korruptoitunut rekisterin tiedostot itse, mikä se vain rakentaa enemmän ja enemmän korruptoituneita niistä.

Rekisterin siivoojat ovat luoneet skannata läpi rekisterin tietokantaan ja korjata mitään niistä asioista, jotka ovat siellä. Tämä tarkoittaa, että jotta putsata rekisterin tehokkain tapa, sinun täytyy pystyä käyttämään puhtaampia, joka löytää ja korjata kaikkein rekisterin ongelmia.

Ja valitettavasti monet siivoojat siellä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi tehokas löytää eniten ongelmia tietokoneen, mikä heitä yrittää poistaa monia terveitä rekisterin tiedostot. Tämä voi aiheuttaa suuria ongelmia tietokoneen kanssa, kuten jolloin se ei pysty käynnistyä.

Ottaa testattu kaikki suosituimmat rekisterin puhdistaja, olemme huomanneet, että työkalu nimeltään Max Utilities toimii parhaiten. Max Utilities on yksi uusimman rekisterin puhdistaja markkinoilla, joilla vasta julkaistiin alkuvuodesta 2009.

Kuitenkin se on jo yksi suosituimmista työkaluja, 100: n latausta päivässä. Se on tullut niin suosittu ansiosta useita kehittyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä voi skannata ja korjata eniten ongelmia sisällä tietokoneen.

Nämä ominaisuudet on suunniteltu toimimaan uusimman Windows-versioissa (Windows 8) ja ovat kehittyneet skannaus moottori ja täydellinen varmuuskopio laitos.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska