Gratis Computer Advice

Hva er beste registret renere for din PC

Det er så mange forskjellige registret rengjøringsmidler på markedet, at det kan være en utrolig vanskelig valg å vite hvor man kommer til å hjelpe deg å fikse datamaskinen mest. Dette er et stort problem, fordi det betyr at du ikke vet om renere du bruker, er faktisk kommer til å hjelpe PCen.

Heldigvis har vi testet mange forskjellige registret rengjøringspersonell og har funnet en som fungerer veldig bra.

Problemet med mange registret rengjøringsmidler er at de ikke er kraftig nok til å finne de fleste problemer på datamaskinen. Du skjønner, har alle register verktøy er opprettet for å gjøre den samme jobben - for å fikse en del av systemet kalles registret.

Registeret er en stor database som lagrer all slags informasjon og innstillinger om PC-en, slik at datamaskinen for å huske ting som skrivebordsbakgrunn og dine Internett-favoritter, hver gang du starter opp datamaskinen.

Det register er så viktig for din PC, at det er faktisk mye og fører til mange av dine største dataproblemer.

Registeret har så mange viktige filer inne, at Windows er alltid åpne og redigere 100 er av register filer samtidig. Dette gjør det ekstremt forvirret, fører det til å redde mange av disse filene på feil måte, noe som gjør dem korrupte og skadet.

Og når dette skjer, har datamaskinen en utrolig vanskelig oppgave med å måtte tyde disse filene før den kan lese dem, noe som gjør det tregere dramatisk.

Dette er et stort problem som rammer alle Windows-datamaskin, og blir bare verre og verre ... fordi Windows ikke klarer å fikse korrupte register filene seg, fører det til å bare bygge opp mer og mer av de korrupte seg.

Registret rengjøringsmidler har blitt opprettet for å skanne gjennom registeret databasen og fikse noen av problemene som er der inne. Dette betyr at for å rense registret på den mest effektive måten, må du kunne bruke en renere som kan finne og løse de mest registret problemer.

Og dessverre, mange av rengjøringsmidler der ute er rett og slett ikke kraftig nok til å finne de fleste problemer på PC-en, noe som fører dem til å prøve og fjerne mange sunne register filer. Dette kan føre til store problemer med datamaskinen din, som gjør det i stand til å starte opp.

Etter å ha testet alle de mest populære registret rengjøringsmidler, vi har funnet ut at et verktøy kalt Max Utilities fungerer best. Max Utilities er en av de nyeste registret rengjøringsmidler på markedet, har bare blitt utgitt tidlig i 2009.

Men det er allerede en av de mest populære verktøyene, med 100 er av nedlastinger om dagen. Det er blitt så populær takket være flere avanserte funksjoner, som gjør det i stand til å skanne og fikse de fleste problemer inne i PCen.

Disse funksjonene ble utformet for å arbeide med de nyeste versjonene av Windows (Windows 8) og inkluderer en avansert skanning motor og en fullstendig backup anlegg.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska