Gratis Computer Råd

Vad är bästa Registry Cleaner för din PC

Det finns så många olika register städare på marknaden, att det kan vara ett oerhört svårt val att veta vilken som kommer att hjälpa dig att fixa din dator mest. Detta är ett stort problem, eftersom det innebär att du inte vet om renare du använder faktiskt kommer att hjälpa din dator.

Lyckligtvis har vi testat många olika register städare och har hittat en som fungerar mycket bra.

Problemet med många registret städare är att de inte är tillräckligt kraftfull för att hitta de flesta problem på din dator. Du ser, alla register verktyg har skapats för att göra samma jobb - för att fixa en del av ditt system som kallas registret.

Registret är en stor databas som lagrar alla typer av information och inställningar om din dator, vilket gör att din dator för att komma ihåg saker som din skrivbordsbakgrund och dina Internet-favoriter, varje gång du startar datorn.

Registret är så viktigt för din dator, att det faktiskt är överutnyttjas och orsakar många av dina största datorproblem.

Registret har så många viktiga filer inuti, att Windows alltid är öppna och redigera 100-tals register filer på en gång. Detta gör det mycket förvirrade, vilket föranlett den att rädda många av dessa filer på fel sätt, vilket gör dem korrupta och skadade.

Och när detta händer, har din dator en otroligt svåra uppgiften att behöva läsa ut dessa filer innan den kan läsa dem, gör det sakta ner dramatiskt.

Detta är ett stort problem som påverkar varje Windows-dator, och blir bara värre och värre ... eftersom Windows inte kan fixa korrupta registerfilerna själv, leder det till bara bygga upp mer och mer av de korrupta och kära.

Registret städare har skapats för att skanna igenom registret databasen och fixa någon av de frågor som finns i det. Detta innebär att för att rensa registret på det mest effektiva sättet, måste du kunna använda ett rengöringsmedel som kan hitta och åtgärda de mest registret problem.

Och tyvärr, många av städare där ute är helt enkelt inte tillräckligt kraftfull för att hitta de flesta problem på datorn, vilket leder dem att försöka ta bort många friska registerfilerna. Detta kan orsaka stora problem med datorn, som att göra det omöjligt att starta upp.

Efter att ha testat alla de mest populära registret städare, vi har funnit att ett verktyg som heter Max Utilities fungerar bäst. Max Utilities är en av de senaste registret städare på marknaden, har bara släppts i början av 2009.

Men det är redan en av de mest populära verktygen, med 100-tals nedladdningar om dagen. Det har blivit så populär tack vare flera avancerade funktioner som gör det möjligt att skanna och fixa de flesta problemen inuti datorn.

Dessa funktioner har utformats för att arbeta med de senaste versionerna av Windows (Windows 8) och inkluderar en avancerad scanning motor och en komplett backup anläggning.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska