Ilmaiset Computer Advice

Mikä on paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto?

Yksi useimmin kysyttyihin kysymyksiin PC-käyttäjät on, Mikä on paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto? Tämä on oikeutettu kysymys, koska huolehtii tietokoneen rekisterien on keskeinen säilyttää niiden toimintakyky.

Jos et tee sitä usein, se voi päätyä hidastaa tietokoneen huomattavasti. Getting huippulaatua rekisterin puhdistaja ohjelmisto voi auttaa nopeuttaa tietokoneen nopeasti.

Tämä on enemmän, kun käytät paljon ohjelmia tietokoneellesi. Yleensä asentamalla uusia ohjelmia tietokoneeseen luo merkinnät rekistereissä. Kuitenkin, kun poistat joitakin näistä, merkinnät, jotka tehtiin kaikki eivät poistetaan siitä. Tämä tarkoittaa, että jatkuvalla asennus ja poisto tällaisten ohjelmien, saatat päätyä hyvin paisunut arkisto.

Ainoa tapa hoitaa tämä ongelma on löytää tapa poistaa nämä tunkkainen merkinnät. On mahdollista tehdä tämän manuaalisesti, mutta on monia riskejä tähän. Esimerkiksi jos teet virheen ja lopulta muuttaa kriittinen asetuksen, et voi tehdä tietokoneen epäonnistua. Sen lisäksi, että saatat huomata, että on olemassa tuhansia tällaisia ​​merkintöjä, ja käy läpi niitä yksi kerrallaan ei voi olla mahdollista, vaikka sinulla on kaikki aika maailmassa.

Ainoa tapa päästä eroon niin ongelma on siis löytää ohjelma, joka voi tehdä sen sinulle. Tällaiset ohjelmat on suunniteltu siten, että se pystyy erottamaan kriittisten kohtien ja ne, jotka ovat olemassa, mutta ei ole mitään ohjelmistoa niihin liittyviä. Sen lisäksi, että tällaiset ohjelmat ovat yleensä hyvin nopeasti, mikä tarkoittaa, että se on mahdollista, että ne päästä eroon monista merkinnät muutamassa sekunnissa. Tietenkin tämä on osittain riippuvainen tietokoneen nopeudesta.

Jotta hyötyä kaikille edellä, vaikka, sinun täytyy tietää, miten määrittää, mikä on hyvä ohjelma käyttää ja mikä ei ole. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi olla järjestelmä selvittää, onko tietty ratkaisu on hyvä ennen kuin sijoittaa siihen. Avulla katsauksissa, tämä on erittäin helppo tehdä, koska voit luottaa kokemuksia muita ihmisiä, jotka ovat joutuneet käyttämään ennen ohjelmien.

Voisit löytää tällaisen arvion muun muassa online-foorumeilla. Paras näistä ovat PC-huolto foorumit, joita on paljon ja voi valita kumpi haluat perustuu heidän mieltymykset. Sinun pitäisi sitten käydä läpi viestit koodattu rekisterin siivous kysymyksiä ja selvittää, jos se on mahdollista opetella mitään niistä.

Kun olet tehnyt tämän, sinun on helpompi valita ohjelma, joka on mielestäsi sopivin. Tämä on erittäin helppo tapa edetä tee tällaista valintaa. Niin kauan kuin sinulla on internet-yhteys, voit olla kaikki tiedot, joita tarvitset muutamassa minuutissa.

Joten mikä on paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto? Joka olen käyttäen nyt kutsutaan Registry Easy, yksi ohjelmia, jotka olen ladannut viime vuonna juuri ennen minun tietokone oli noin romahtaa painon alla kaikki liiallinen merkinnät, jotka hidastavat järjestelmää.

Lopussa päivän, jos olet joskus ollut tappiolla, mitä paras rekisterin puhdistaja ohjelmisto on, että sinun pitäisi käyttää, yllä pitäisi auttaa selvittämään asioita hieman. Tietenkin on mahdollista käyttää muita menetelmiä löytää paras. Vinkkejä edellä, ovat kuitenkin joitakin helpoin. Olen henkilökohtaisesti onnistui siivota tietokoneeni lataamalla laadukkaita rekisterin puhdistaja ohjelmisto ja suosittelen lämpimästi sitä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska