Ilmaiset Computer Advice

Best Registry Cleaner nopeuttaa tietokoneen

Getting paras rekisterin siivooja tekee sinulle paljon hyvää, voit saavuttaa suuria tuloksia tietokoneen järjestelmän kun käytät ihanteellinen ohjelma tietokoneellesi. On kuitenkin olemassa paljon tuotteita markkinoille, jotka eivät ole kovin tehokkaita ja joka ei olisi paljon sinulle.

Poiminta ihanteellinen rekisterin puhdistaja

Kuten mainittu aikaisemmissa artikkeleita, et voi saada todellista suosituksia käymällä rekisterin puhdistaja sivustot. PC ohjelmat ovat erittäin tuottoisaa tuotteen myynnin verkossa, joten useimmat arviot löydät tästä tuotteesta ovat mainos luonteisia eivätkä ne välttämättä kerro todellisesta tilasta tai-ohjelmista tarkistetaan parhaillaan.

Olet todella täytyy varoa, koska jotkut PC työkaluja siellä vain löytää paljon asioita tietokoneen kanssa tietokannan kyseinen henkilö ostamaan sen, mutta ne eivät voi tarjota kattavia puhdistus ja poisto havaittu ongelmia. Tällaiset ohjelmat eivät oikeastaan ​​hyötyi merkittävästi vuoden kehitystä tarpeen luoda turvallinen, mutta tehokas ja hyödyllinen tuote.

Yleensä, jos olet törmännyt sivusto, joka käsittää juuri PC rekisterin korjaus-ohjelmisto arvosteluja, tai ei sisältää katsauksen vanha, myydyin ohjelmissa on mahdollista, että tällaisen tarkastelun on puolueellinen, koska sen kehittäjä ei kannustamalla edistäminen .

Jopa puolueeton tarkastelu lähteiden, kuten tietokoneen lehden voisi myös tehdä huono suosituksia niin sinulla on todella oltava varovainen, kun käytät arvosteluja opastaa valinnassa paras ohjelma tietokoneen koneen.

Ominaisuuksia hyvän PC-työkalu

PC optimointi ohjelmisto on olennaisesti perusteellinen tehdä huomattavia muutoksia miten tietokone toimii. Samaan aikaan, kuten ohjelmisto on sellainen, että tarjoaa turvallisuutta vältät elintärkeitä tai voimassa tarvitsemia tietoja tietokoneen. Jos ei, järjestelmä voidaan tuhota ja vakavia virheitä saattaa tehdä Windows tulla unbootable. Vuoden alusta lähtien näiden ohjelmien, paljon ihmisiä kokenut vahingoista ja virheet niiden järjestelmien käytön jälkeen ohjelmiston, mutta viime aikoina, alkuun ohjelmat ovat huomattavasti testattu, että ne ovat turvallisia käyttää järjestelmään.

Ota aikaa tutkia huomattavasti ennen asettumistaan ​​tietyn ohjelman tietokoneellesi kone.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska