Ilmaiset Computer Advice

Kuinka parantaa tietokoneen kanssa rekisterin puhdistaja

Jos vastaus edelliseen kysymykseen on kyllä, niin olet valmis tutkimaan vinkkejä optimoida nopeuden tietokoneen.

Tiedät, että tietokoneen rekisterin on eniten käytetty osa tietokoneen, koska tiheys käytöstä, tämä segmentti Kirjoita koneen tulee alttiita kulumista. Useimmat ohjelmat ja sovellukset suoritetaan tietokoneen viitata tähän paikkaan jotta ajaa tehokkaasti. Siksi tiedot ja tiedostot tallennetaan tietokoneen rekisterin toteuttamista näistä ohjelmista voi saada vanhentuneita ajan myötä ja tuottaa virhe.

Alennetulla nopeudella tietokoneen koneen suhteen kun se oli ensin ostettu, johtuu vioittunut tietokanta. Jos et tiedä, rekisterin on tietokanta tietokoneen, koska se omistaa suuren määrän tietoa, joka tulee sisään järjestelmään. Kuten edellä todettiin, kun tietoja ja tiedostoja saada vanhentuneita tietokoneen tietokantaan, ne voi sekoittaa ja aiheuttaa yleistä tietokoneen suorituskykyä on jälkeenjäänyt. Selvin merkki vioittunut PC tietokanta on hitaus Järjestelmän käynnistys ja käynnissä olevat sovellukset. Lisäksi, jos tietokoneesi on vioittunut, virheilmoitukset avautuu usein, järjestelmä jäätyy keskellä tehtävän ja joskus kaatuu voi esiintyä.

Miten voin parantaa nopeutta tietokonejärjestelmän?

Kun nopeus ja yleistä tietokoneen suorituskykyä koneen liittyy sen rekisterin, ainoa lääke on puhdistaa tämän paikan ja vapauttaa sen tarpeeton merkinnät, vanhentuneita tietoja, kelpaa oikotietä, vanhentuneita avaimia ja muita asioita, jotka aiheuttavat toimintahäiriöitä ja hidas alas nopeutta. Ottaa antivirus ei riitä, itse asiassa, anti-virus voi ratkaista mitään ongelmia liittyy tietokoneen tietokantaan. Joten mikä on ratkaisu hidas tietokone-järjestelmä?

Rekisterin siivoojat ovat paras suosituksen ammattilaisten skannauksen ja puhdistus tietokoneen rekisterin - siis PC nopeuden optimointi ja yleisen suorituskyvyn parantamiseen. Tämä PC-työkalu on ladattavissa tietokoneellesi järjestelmä, voit myöhemmin käyttää sitä ja aloittaa skannauksen ja puhdistus järjestelmän. Kuitenkin, sinun täytyy tehdä vähän tutkimusta selvittää, mikä niistä tehokkaasti eroon kaikista virheistä löytyy tietokoneen tietokantaan ja sen jälkeen puhdistaa ne pois. Tämä on paras tapa optimoida nopeuden tietokoneen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska