Ilmaiset Computer Advice

Miten ostaa paras rekisterin puhdistaja

Jos et saa hyvä arkisto siivooja tietokoneeseen, on olemassa tiettyjä riskejä voi altistaa tietokoneen. Esimerkiksi ostaa väärä ohjelmisto voi vahingoittaa tietokonettasi, lisäksi, tuhlataan resursseja.

Rekisterin siivoojat "arviot ovat erittäin hyödyllisiä, kun ostaa tämän PC-työkalun, mutta sinun täytyy varmistaa, että et ole pettänyt puolueellinen luonne useimmat arviot hyväksi ohjelmistojen ne edistävät. Toinen asia on, että hyvä määrä nämä ohjelmat eivät ole kovin tehokas käsittely kysymys tietokoneen rekisterin. Siksi sinun täytyy varmistaa, että ohjelma ovat valinneet on sellainen, joka antaa sinulle parhaan tuloksen.

Yksi hyvä vihje muun muassa siitä, miten valita paras rekisterin puhdistaja on mennä ohjelma, joka on ollut noin pitkään, onko se lueteltu parhaan joukkoon rekisterin puhdistaja vai ei.

Tähän mennessä sinun pitäisi olla tietoinen siitä, mitä Windowsin rekisterissä on ja merkittävä sen rooli moitteettoman toiminnan tietokoneellesi. Vanhempi tietokone saa, sitä enemmän virheelliset merkinnät ovat jääneet rekisteriin. Nämä tarpeeton merkinnät paitsi aiheuttaa virheitä tietokanta tietokoneen, se myös vie tilaa ja lisää aikaa kuluu saada elintärkeää tietoa.

Tiedot arkisto tietokoneen saattavat menettää työpaikkansa seurauksena useita syitä. Yksi näistä syistä on muutokset, jotka tiedostoja levylle ilman vastaavia muutoksia tapahtuessa rekisteriin. Yhteisiä ongelmia johtuvat viallinen arkisto ovat jatkuvasti jäätyy, Hukkatilan sekä hidastaa koko tietokoneen suorituskykyä järjestelmän. Tietyissä tapauksissa viallisen Windowsin rekisterin voi aiheuttaa järjestelmän kaatumisen.

Registry Cleaner

Tämä työkalu on paras käsittelyyn liittyviä kysymyksiä tietokanta tietokoneeseen. Ennen kehitystä tämän PC-työkalun ongelmat johtuvat tietokannasta tietokonettasi oli paremmin hoidettu pyyhkimällä kiintolevy ja asentaa Windows. Tämä oli kuitenkin hyvin joon ja virhe voi tapahtua ja aiheuttaa tärkeitä käyttö-tiedostot poistetaan pysyvästi. Siksi asiantuntijoiden kehittämä työkalu auttaa ratkaisemaan rekisterin ongelma tehokkaasti ilman vaaraa.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska