Ilmaiset Computer Advice

Miten valita Free Registry Cleaner

Kun etsit vapaa rekisterin puhdistaja on olemassa pari asiaa, jotka sinun täytyy pitää mielessä, jotta voitaisiin valita paras.

Ensinnäkin sinun täytyy ymmärtää, että on olemassa oikeastaan ​​vain muutama vapaa rekisterin puhdistaja työkaluja siellä joten kannattaa investoida, joka vaatii pienen maksun varmistamiseksi, että väline on laadukasta ja pitää tietokoneesi virheettömän.

Toiseksi se on aina tärkeää saada rekisterin puhdistaja, joka voi suorittaa rekisterin varmuuskopiot ja myös kyky suorittaa automaattisen aikataulun skannaukset. Lets lyhyesti keskustella tehtävä tämän järjestelmän komponentti ja miksi se aiheuttaa ongelmia.

Johtuen siitä, että rekisterin tallentaa kaikki tärkeät laitteiston, ohjelmiston ja käyttöjärjestelmän profiilia kokoonpano tietoa tietokoneen on tärkeää pitää se puhtaana, jotta varmistetaan, että tietokoneesi on edelleen toimiva. Miksi ongelmat kerääntyä rekisterin koska ajan myötä useimmat tietokoneen käyttäjille muuttuu melkoisesti laitteisto-, ohjelmisto-ja muut järjestelmän asetukset joille ei näin ollen muuttaa merkintöjä tähän tietokantaan.

Ongelmia esiintyy seurauksena rakentaa tarpeettomia ja vanhentuneita merkinnät rekisteristä, jotka tulevat osittain poistaa ohjelmia, jotka jättävät ylimääräiset tiedostot ja vanhat ajurit hajallaan kiintolevyllä. Tällä on kielteinen vaikutus tapaan ikkunat voi viitata tiedot tästä komponentti, joka aiheuttaa ohjelmat ja tehtävät kärsiä kannalta toiminnallisuus.

Kun se tulee korjata rekisterin voit joko muokata sitä manuaalisesti komentoriviltä "regedit", mutta tätä ei suositella tavalliselle pc käyttäjälle poistamalla väärin merkinnät voivat olla tuhoisia vaikutuksia järjestelmään. Yleisesti käytetty menetelmä, kuten edellä on käyttää vapaa rekisterin puhdistaja työkalu, joka on suunniteltu automaattisesti suorittaa syvä skannaa ja korjaa mahdolliset virheet tässä tietokannassa.

Max Utilities on luokiteltu paras ilmainen rekisterin puhdistaja ohjelma internetissä tänään, koska sen vankka skannauksen ja korjaus kykyjä. Jos haluat ladata uusimman ilmainen versio ja skannata tietokoneesi nyt käy verkkosivuilla alla.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska