Gratis Computer Advice

Hvordan velge gratis registret renere

Når du søker etter gratis registret rengjøringsmidler er det et par ting som du må huske på for å velge det beste.

Først må du innse at det er egentlig bare noen få gratis registret renere verktøy der ute så kan det være lurt å investere i en som krever en liten avgift for å sørge for at verktøyet er av høy kvalitet og vil holde PCen feilfritt.

Dernest er det alltid viktig å få et register renere som kan utføre registret sikkerhetskopier og har også evnen til å utføre automatiske planlagte skanninger. Lar kort diskutere funksjonen til dette systemet komponent og hvorfor det skaper problemer.

På grunn av det faktum at registret lagrer alle de viktige maskinvare, programvare og system profil konfigurasjonen informasjon om din PC er det viktig å holde den ren for å sikre at din PC er fortsatt funksjonell. Grunnen til at problemene bygge opp i registeret er fordi over tid de fleste PC-brukere vil endre en god del maskinvare, programvare og andre systeminnstillinger som vil følgelig endre oppføringer i denne databasen.

Problemer oppstår som følge av oppbygging av overflødig og foreldet oppføringer i registeret som kommer fra delvis fjernet programmer som forlater overflødige filer og gamle drivere spredt på harddisken. Dette har en negativ effekt på den måten vinduene er i stand til å referere opplysninger fra denne komponenten som forårsaker programmer og oppgaver å lide når det gjelder funksjonalitet.

Når det gjelder å reparere registret kan du enten redigere det manuelt via kommandolinjen "regedit", men dette anbefales ikke for den gjennomsnittlige PC-bruker som fjerning av feil oppføringer kan ha katastrofale virkninger på systemet ditt. Jo mer brukte metoden som forklart ovenfor er å bruke en gratis registret renere verktøy som er utviklet for å automatisk utføre dype skanninger og reparere eventuelle feil i denne databasen.

Max Utilities er rangert som den beste gratis registret renere program på internett i dag på grunn av sin solide skanning og reparasjon evner. Hvis du ønsker å laste ned den nyeste gratisversjonen og skanne PCen nå kan du besøke nettstedet nedenfor.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska